Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bak buda iyi fikir kilo veremeyen 1 dahaki bildirime kadar yazamasın

nolii burda

benimde cok canım sıkkın
yine işten cıkıslar basladı
sanırım birileri ayağımı kaldırmaya calısıyo
biz aileden 4 kişi burdayız ya gözlerine batıyo :mymeka:
benim cıkarılmamı önermişler senağlama
müdürler diğeri geldi dediki
bugünler de burası karısık biraz daha dikkatli ol dedi
arayanları kaydet dedi :uhm:
ben zaten kim kimi ne zaman aramıs herkese söylerim
neden böyle bişi dedi anlamadım

üzülme julim en azından şöyle düşün evet aynı aileden 4 kişi var birde tek erkek çalışanları düşün onlar çıksa çocukları aç kalacak ev geçindiriyorlar senin en azından eşin orda kayın pederin orda ya eşin çıkmış olsa dahamı iyi biraz iyi yönlerini düşün diğerlerininde ailelerini düşün :çok üzgünüm: hayırlısı neyse o olsun sen zaten bebiş düşünüyosun elbet sonunda çıkacaksın

nan seytin çekirdeğeeeee ben uydurmadım bunu eski üye değil çok eski üye yazılıyormuş napim:1closedeyes:geçen hafta şirin girdi eski üye yazmıştım ya püskütüm haftalık raporda çok eski üye yazmam gerektiğini söylemişyerimsenibenjulim üzülme şimdiden strese girme :1no2:sen işini doğru dürüst yaptıktan sonra kimse bi şey yapamazhayırlısı olsun diye dua edelim:1hug:betüş yazamam fikri benimde hoşuma gitti güzelmişŞenizbir de 4.takım 2 li gruplar oluşturuyor o iki kişi birbirini denetliyor ya da yönlendiriyor işte haftada şu kadar spor falan gibi ...bir de şirinle ben aynı kilodayız şirin duy oku yazdıklarımı haftaya o toca popoyu kaldırıp spor yapacaksın ya dans et ya ip atla ya yürü ne yaparsan yap kaydirigubbakcemile eğer haftaya kilo alan veya 2-3 haftadır aynı kiloda kalan görürsem banlatırım:roflol:

ceza didiysek ban dimedik mod aşe:mymeka: modluğunu konuşturmuşun yine sana tüpürme simili :roflol: yanlız ikili grup yapmasına yapalımda bana seytini verme kimkimi denetlicek nan :roflol: ne o beni takar ne ben onu :roflol: bizlere eli maşalı ver seytine ve bana almiş yada seni ayarla :roflol: hayal olsa beni iyi denetlerdi ama ondan krtuldum :roflol: seneye bana çok eski üye yazarsın seytine çok çok eski üye sanada rütbeli üye :roflol:

canımmmm canımın içiiiiiiiiiiiiiiii:asigim: minik kuşummmmmmmmmmmmmmmmŞenizay ne öslemişim senibenneyaptımki takmıyorum artık kuşum 2 gündür felankaydirigubbakcemile3

büdüüüüüüüüüm benimmm
bende seni özledim tabi betüsü tekirdağ güzeiliiii zeytinideeeeeee Şeniz
ne ediyrsnzz diye bakaym didim aaaaaaaama ve lakin moralller bozukkkCADIARZU
takım analzleri vaala rezil ediyorr cümleten kk ya :jeyyar:
accccuk toparlayın be sizdeeeeee paso geyiğe daldınzz tepeelemek lazım gene sizii
su bğazzı bitutsanzz sonra istedinz geyii yapın nan yerimseniben
bu elma kromu da boşverrrin ise yaramazz elma sirkesi iç daha iyiiii naniknanik
bir arakadasmz mezun olmuş darısı serserime zeytinime betüsüme en kıdemlılerr once mezun olcak lamı cimi yokkkkkk:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…