bak buda iyi fikir kilo veremeyen 1 dahaki bildirime kadar yazamasınişim var ben sen gibi boş boş oturmuyum:dilcikar: bi daha kafama vurma allama gebertirim zaten cinler tepemde :mymeka: aşeninkiler gitti benimkiler geldi kötükedihüso nan kim takar repi yalanmı ister eksi olsun ister artı 2 haftada 1 kilo veremeyen takımdan atılsın kovulsun yazma yasağı gelsin yani daha sıkı bişey olsun nan ayrıca unutma bu cezaları alacak olan yine sen ben aşe :roflol: diğer leri verebiliyo anacım ne varsa bizde var takımıda biz yakıyoz zaten cezalar üçümüze kesilmeli biraz can yakıcı olmalı :jeyyar:
7.TAKIM 100.ETAP
Zeytingözlü ( 78.0/ 79.0 /-1 / -1.28 %) ( çok eski üye )
7.TAKIM TOPLAM KİLO
ay bunu daha yeni görüyom valla cinler azıcık gitti gibi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: koptum aşem nirden geldi aklına seneyede çok çok eski üye yazarsın :roflol: :roflol: :roflol: nede olsa benden rütbeli :roflol:
betüşşşşşşşş
serseriiii
jujucum hakkınızda hayırlısı olsun canım :teselli:
sen iş yerinde biraz daha dikkatli ol canım :1hug:
burdaki haspalarla konuşmayıver boşver :roflol:
estağfirullahay dimpleyim ben seni tebik etmeyi unuttum galiba kusura bakma canım bugünlerde hey heylerim üzerimde tebrik ederim canımŞeniz a.s. :hooray::hooray: darısı bşımıza umarım hamişlik hariç hep böyle kalırsın
oyy oyyy :teselli:bak girmem he takıma
biz neciyizz kıs :mymeka:yine buralarda in cin top oynuyorr
canımmmm canımın içiiiiiiiiiiiiiiii:asigim: minik kuşummmmmmmmmmmmmmmmŞenizay ne öslemişim senibenneyaptımki takmıyorum artık kuşum 2 gündür felankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?