Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende yadiklerimi yazayım
sabah:5 zeytin,1 domates,1 tk reçel,1 sb süt,1 dilim kepekli
ara:1 yk kuru üzüm
öğle:3 yk pilav,1 haşlama tavuk but ve bol salata
ara:leblebi,1 tane çitota
akşam:1 kase yoğurt,1 dilim ekmek
ara:1 sb süt

2 saat yürüyüş kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ebet gelelim fasulye ve nimetlerinehepimizin durumu ortada herşeyi yiyelim ama kilo verelim istiyoruzbenneyaptımki peki var mı böyle bir şansımız ? tabi ki hayır haftaya takım analiz sırası biz de bakalım sınıfta kalınca da hala geyik yapacakmıyızyasakkelimeyaz geliyor kış geliyor biz ee hadi tamam zayıflayacağız deyip adım atmıyoruzsüprizzzzzşimdi ben ilaç kullanmam rağmen kendime söz verdim bu hafta 500 gr la 1 kilo arası vericem veremessem ceza olarak en sevdiğim bi kıyafeti başkasına vericem...haftada 5 gün işe yürüyerek gelicem ki öğle arasında fırsat bulduğumuzda 25-30 dk yürüyoruz yine yediklerimi daha da azaltıcam yine de olmassa kilo veremessem kızmıcam direnç gösteriyor vücudum bir haftada daha sık dişini dicemkaydirigubbakcemileve glisemik endeks diyeti ilgimi çekti inceleyip ona başlıcam buraya da yzarım isterseniz:içelim:var mı bu hafta benle yarışacak olankaydirigubbakcemile5bir de yedikleriniz içtikleriniz sporlarınız kaçamaklarınız yazılsın lütfen ...haftaya da eksilerde olursanız bırakırım nan sizi:dilcikar:söylemek istediklerinizi düşüncelerinizi sizi motive edebilecek şeyleri söyleyin bana bende ona göre bileyim hadi kaldırın totolarıkaydirigubbakcemile2

SERSERİMM KUŞUMM SENİNLE YARIŞA VARIMM kaydirigubbakcemile2
SEYTİNCİMM bencede kullanma cnmm ya verebildiğin kadar doğal yöntemlerle verr
jully sirke reflü yapmadı kuşum bendee
hat safhadaysa 1 yudum süt içç
ya da şekersiz sakız çiğnee

ya kızlar valla durumumuz çok canımı sıktı zaten biraz moralim bzuk iyice bozulu özellikle aşe ben ve zeytin nan millet geldi gitti biz hala burdayız ne güzel veriyorum hafta sonu hooooppp alıyorum resmen sabitledim kiloyu koruma programında olsam demekki koruyabilcem ama önemli olan o zamana dek gelek yanlız 3 gündür elma sirkesine başladım sabah akşam yapıyorum almiş gibi gece de yapıcam yada öğlende çok faydasını gördüm gerçekten ama anca hafta sonu aldıklarıma yetti hafta sonları annemde olunca tutamıyorum oda inadına sanki biz olduğumuz için hep en sevdiğim şeyleri yapıyor ::(( birde bu aralar ayılamıyorum yine sabah yürüyüünü bırakmıştım sporu hepten boşladım yok anam haftayaki analizde rezil olmak istemiyorum
aşem ben yaışa varım hergün 3 kere elma sirkesi yapıcam sabah akşam gidip gelirken en az 25 er dakika yürücem sabahta eşimi geçirdikten sonra yatmak yok spor söz vereyom haftayada sonuç vermezsem ceza senden başkada aklıma bişey gelmiyor yahu takviye hap kullanmak istemiyorum aslında ama zeytin bende düşünmüyor değilim akmayı ::(((((

BENDE VARIMMM AŞEMMMMM:lepi:EN AZ HER HAFtA 1 KİLOOO:lepi:
hmmm serserimm yaa reyi bence
geri dönmek üzere ayır belkimm bi proplemi vardırr
aynen

betüş sabahtan beri düşünüyorum millete olan bize neden olmasın bu haplar yüzünden kaç kişi öldü daha küçük çocuklarımız var hem hapla zayıflasak bile bizda bu pis boğaz olduktan snra gene alırız o yüzden boğazımızı tutmaktan başka çare yokkk haydi kızlar yeter artık verelim şu kiloları yerimseniben

7.TAKIM 100.ETAP
serseri ( 63.8/ 65 / -1.2 / -1.88 &#37
gülay (71.5/ 71.0 /0.5 /0.70 %)
almıla74 ( 52.5/52,5/0,0/%0,0)
Abetüş ( 59.00 / 59,8 / -0.8 / -1,36% )
dimplehawk ( 59,3/ 58.7 / 0.6 / 1.01 %) MEZUNa.s.
3103rey (geri dönmek üzere ayrıldı )
yarışçı ( 78.0/78.0/0.00/0.00%)
angelsky( 62,8 /63,3/-0.5/-0.80 %)
şirin06 (65,2/ 65.0/0.2/0.31 %)
Zeytingözlü ( 78.0/ 79.0 /-1 / -1.28 %) ( çok eski üye )

7.TAKIM TOPLAM KıLO : 590,1 /-592.3 /-2.2/ - 037 %)

Son düzenleme:
ne oldu ordan bakıyon ama sesin çıkmıyo petüş hnm gamyoncuiremsu

işim var ben sen gibi boş boş oturmuyum:dilcikar: bi daha kafama vurma allama gebertirim zaten cinler tepemde :mymeka: aşeninkiler gitti benimkiler geldi kötükedihüso nan kim takar repi yalanmı ister eksi olsun ister artı 2 haftada 1 kilo veremeyen takımdan atılsın kovulsun yazma yasağı gelsin yani daha sıkı bişey olsun nan ayrıca unutma bu cezaları alacak olan yine sen ben aşe :roflol: diğer leri verebiliyo anacım ne varsa bizde var takımıda biz yakıyoz zaten cezalar üçümüze kesilmeli biraz can yakıcı olmalı :jeyyar:

dimplemmm hayırlı olsun mezuniyetin kuşuma.s. ancak yazabildim başka işlerim vardı kusura bakmaAllah hamişkende sağlıkla beslenip kilo almammayı nasip etsinŞeniz
sağoll kuşummm :asigim: ne güzell bi dilekk buu :CüvCüv: Şeniz
zalak eksi rep dedik
verene ödül yok veremeyene ceza
başka fikrin varsa söle :mymeka:
çare arıyoruz burda :dilcikar:
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…