• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben gelirsem sen benden kork işte:rolleyes:

bayılırııımmmmmmm
ne güzel karışmış senin tarçınlar ya.. benimkiler süte karışmıyor hiç :KK43:

pattis yemeyeydin
ya da bulgur:63:
ikisi bir olmadı
akşamı beğendim öğlen ben de karnabahar yemeği yedim
ve evet açım:KK53:
Ohşş :KK53:

banu eskiden ezine peynirleri olurdu taş gibi çok lezzetli, şimdi bulamıyorum. neyseki süzmeden bıkmadık ailecek yiyoruz

bizim markette var ..ünallar markanın turuncusu :deli:

süzmeye bende doyamıyorum , koca parça lüpletiyorum :kk77:

Ayy aus sorumu tekrar tekrar okudum ne sormuşum ki diye :KK70: list gibi başka güzel dizi var mı diye sordum :deli: en favori yabancı dizin oydu da

senin favorindi di mi ? bak yanlış yazıyon hep sonra beni anlamamakla şey ediyon :KK70::KK70::KK70:

Fringe izle canım .Btimiş halde 100 bölüm hali hazırda ..missss.... keşke izlemeyeydim de yeniden izliyor olaydım bende

üyelerini ahını mı alıyorsunuz, çok can yakmayın:rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

inanmam kız yemekleri kim yapıyor
bende temizlik sevmem ama mecburen yapıyorum:confused:
yapıyorumda öyle yaratıcı değilimmm millete bakıyorum neler neler yapıyorlar yufkaların içine tavuklar koyuyorlar sarıyorlar bilmem neeeee ayyyy hiç beceremem öyle atarım tavuğu fırına kızarır ortaya koyarım hahahahah :KK70::KK70:yok onu yufkalara sar öyle şeyler bilmem bunun gibi canım;)

Çok açım ya portakal ve yoğurt yetmedi :KK42: elim ayağım buz kesti açlıktan. Kendime işkenceye devam edeyim dimi sabaha tartı mutlu edecek çünkü :KK42:
Bonus mücverlere yutkundum :confused: @Bonus

@MiuLego :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3: ne tatlıyım bugün baksana :KK8:
bana el mi çıkarıyon sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hergün tatlısınnnnnnnnnn
bugün bi ayrı tatlısınnnnnnnnnnnnnn
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
th_s_u_01_143_01_02-gif.1318500

yapıyorumda öyle yaratıcı değilimmm millete bakıyorum neler neler yapıyorlar yufkaların içine tavuklar koyuyorlar sarıyorlar bilmem neeeee ayyyy hiç beceremem öyle atarım tavuğu fırına kızarır ortaya koyarım hahahahah :KK70::KK70:yok onu yufkalara sar öyle şeyler bilmem bunun gibi canım:KK66:
ay bizde öyle şeyler yenmediği için pek yeni girişimlerde bulunmuyorum, sonra hepsi bana kalır :KK70:

bizim markette var ..ünallar markanın turuncusu :deli:

süzmeye bende doyamıyorum , koca parça lüpletiyorum :kk77:

senin favorindi di mi ? bak yanlış yazıyon hep sonra beni anlamamakla şey ediyon :KK70::KK70::KK70:

Fringe izle canım .Btimiş halde 100 bölüm hali hazırda ..missss.... keşke izlemeyeydim de yeniden izliyor olaydım bende

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Evet evet benim. Düzelttim geri mesajı :KK70: tamam onu izleyim. Çukura yetiştim, kadının izlemediğim bölümlere bakıyorum bitsin boşta kalmıyım :confused:ya ben içerde yi bitirmedim ya onu da bitireyim :confused:

pro + yağ iyi gider, :rolleyes:
kendime alayım öyleyse ben yiyeyim yanaş azcık:KK53:

Yulaf kepegiyle muvcer kaptanim.

Daha once tam bugdayla denemistimde bunun kivaminida merak ettim yaptim.

Yarisini yiyip oyle resim cekebildim.

1 yumurta
1 kucuk kabak
2 y.k. yulaf kepegi, 1 tutam karbonat
Maydanoz, dereotu, tuz, biber,kimyon
Goz karari zeytinyag ( cok az degildi)

Yumurta daha fazla olabilir ben 1 tane koymak istedim.
Pankek gibi pisirdim iste gayette guzel oluyormus sadece kepekle mucver.

@oynakbasi34

Bu kepegin iki turu var. Selvanın ki baya kepek.
Bide baska bi markanin vardi onda yukaf kepegi karisimi yaziyo o karisim olanla krep ekmek falan daha iyi tutuyormus.
harika yaaaaaaaaaaa
hem de nasıl sağlıklı
hem de çok güzel görünüyor:KK49:
şifreli bi şeyler her hal, anlamayalım diye yazdı @MiuLego :sus:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
heh şöyle, afiyet olsun canım, cuma çiğ çiğ yiycen mi miuyu:sus:
:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:inatla eksileri göstermeyen tartıma yarın ben göstericem ama:KK34:yenicem bonusu:KK34:

bonusum sen istesen varyaaa herkesi ezer geçersin, kız 1 hafta sabret sadece 1 hafta ve olacakları gör:KK19:

Zaten sabrediyorum saraycam arada bocaliyorum cunku kendimce fazla stresim var ve atistirmak ayni sigara gibi bisey.
Sonra yine devam ediyorum.

Eskiye gore cok cok iyiyim hamdolsun.
Ins haziranda temmuzda tam anlamiyla yenilenmis olacagim.

ay bizde öyle şeyler yenmediği için pek yeni girişimlerde bulunmuyorum, sonra hepsi bana kalır :KK70:
benim eşimde öyle ver hergün önüne bulgur pilavı turşu ayran fix menü...kızımla biz bıktık artık... bazen diyorum aşkım ne pişireyim yarın hemen bu üçlüyü sayıyor bana :KK70::KK70::KK70:

Back
X