Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım.Elimden bir an önce çıksın, yeni sahiplerini bulsun diye uygun tutmaya çalıştım.Sana da bol kazançlar canım.Görüşmek üzere...Fiyatların çok uygun canım arkadaşım....Küçük çocuğum olsa kesin alırdım senden....Bol kazançlar.....![]()
gerçekten fiyatlarınız çok uygun hayırlı satışlar dilerim.kız için 15-24 ay arası bir eşyleriniz varsa almak isterim ama baktım 1 yaşa kadar vardı daha koyacakmısınız ?fiyatlar oldukça uygun.7. sayfadan itibaren bakınız
kızım 18 aylık , sanırım biraz iri bir kız olacak.şuan 2-3 yaş kıyafetler giyiyor.daha ekleyeceklerim var .ama beden olarak ne olur bilemiyorum.ara sıra uğrayın belki uyan bedenler çıkabilir.fiyatta anlaşırız,yeterki bebişlerimizin işine yarasın.görüşmek dileğiyle...gerçekten fiyatlarınız çok uygun hayırlı satışlar dilerim.kız için 15-24 ay arası bir eşyleriniz varsa almak isterim ama baktım 1 yaşa kadar vardı daha koyacakmısınız ?
maşallah benimkide aynı 8 aylık ama 12-18 yada 18-24 ancak oluyor .tamam canım takibe aldım umarım kaçırmam :)kızım 18 aylık , sanırım biraz iri bir kız olacak.şuan 2-3 yaş kıyafetler giyiyor.daha ekleyeceklerim var .ama beden olarak ne olur bilemiyorum.ara sıra uğrayın belki uyan bedenler çıkabilir.fiyatta anlaşırız,yeterki bebişlerimizin işine yarasın.görüşmek dileğiyle...