-Sakura- Dışarıdan dershanelerin sınavlarına girildiğini bilmiyordum olabilir.
Bursluluk sınavlarına girsin dönem başlamadan önce yapılıyor. Lise sona kadar bedava gitmiştim ben hep. Bedava olmasa bile indirim kazanabilir. Çocuk istemiyorsa zorlamak çok mantıklı değil ters tepebilir. Arkadaşları gidiyorsa kendi de heves ederse o zaman gönderin bence. Oradaki öğretmenler daha ilgili oluyor genellikle. Ama özellikle zorlandığı bir iki ders veya konu varsa özel ders daha mantıklı olabilir. Dershaneye gidince tatil olmuyor çünkü kolay değil.Sevgili kk.üyeleri çocuğum altıncı sınıfı bitirip 7.sınıf olacak.
Şimdiye kadar bi şekilde kendi çabalarıyla derslerinde başarılı oldu.
Yaşıtları kaç senedir dershaneye gidiyor.
Biz de dershane konusun da kararsızız Oğlum da çok istekli değil,
Fiyatlar çok yüksek.
Sizler kaçıncı sınıfta dershaneye göndermeye başladınız?alt yapı gerekli
ama fiyatlar çok uçuk geliyor.
Ataşehir de dershane önerileriniz varmı?memnun kalanlar iyiki göndermişim, diyenler,cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
Dersaneye bağlı bence iyi bir kurum varsa olabilir final dersanelerini beğeniyorum ben kitaplarını sorularını genel olarak. Ama o bölgedeki şubesi nasıldır bilemem.Sevgili kk.üyeleri çocuğum altıncı sınıfı bitirip 7.sınıf olacak.
Fiyatlar çok yüksek.
Ataşehir de dershane önerileriniz varmı?memnun kalanlar iyiki göndermişim, diyenler,cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
çocuğunuz istekli degilse, göndermeyin. Aslinda dersane gerekli de degil. Ogrenci sorumluluk sahibi ise deraaneye gonderseniz de gondermeseniz de bir olumsuzluk yasanmiyor. ama arkadaslari gidiyor aman siz beni göndermediniz demesin diye gonderiyorsaniz bu da zaman kaybi, gondermeyin. sihirli bir degnek degil dersane. ya da ozel dersle çocuğun beynine bilgiler asilanmiyor. eger gunluk tekrarini yapiyor, anlamadığını derste soruyor ise problem yasamazsiniz. dersane bana kalirsa yorucu bir surec. kimi zaman cocuklar okuldan cikio yemek yemeden dinlenmeden eve bilw ugrayamadan sarhos gibi sersaneye gidiyorlar. deraane de nasil sıkıştırıp odev veriyorsa okulun onune geciyor.zamanla coxuklar icin onxelikler degisiyor deraane okulun yerini aliyor.ama bu tempoyu kaldiramiyorsa cocuk icin ekstra yorgunluk oluyor. okula ve dersaneye es zamanli yetişmiyorsa yapamıyorum hissine kapılıp bosverebiliyor. avantaj ve dezavantijini çocuğunuza gore tartıp karar vermelisiniz.Sevgili kk.üyeleri çocuğum altıncı sınıfı bitirip 7.sınıf olacak.
Fiyatlar çok yüksek.