• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. sınıfa geçtim

Snowflakea8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
34
4
1
24
7. sınıfa geçtim ve bacak tüylerim simsiyah ve sık .. annem almayalım diyor ama ben çok rahatsız oluyorum . oturup ağladığım bile oluyor elbise , etek , şort giyemiyorum diye .. pantolondan bıktım , kapri bile giyemiyorum :(

hahaha :D benimde öyleydi annem aldırmazdı. bende bir gün o evde yokken aldım. aldıktan sonra da bişey demedi. almışsın artık diye. gizlice al o yokken :D

7. sınıfa geçtim ve bacak tüylerim simsiyah ve sık .. annem almayalım diyor ama ben çok rahatsız oluyorum . oturup ağladığım bile oluyor elbise , etek , şort giyemiyorum diye .. pantolondan bıktım , kapri bile giyemiyorum :KK43:

Annenizi ikna edin bence.
Rahatsız olduğunuzu belli edin
Israr edin

hahaha :KK70: benimde öyleydi annem aldırmazdı. bende bir gün o evde yokken aldım. aldıktan sonra da bişey demedi. almışsın artık diye. gizlice al o yokken :KK70:
aklıma gelmedi değil :D
benim annemde saçımı kestirmeme kaşımı almama izin vermiyordu
sonra bi gün parlak parlak çıktım karşısına :D

annem izin vermiyor :KK43:
annene ne durumda olduğunu,azıcık duygusal olarak anlatmaya çalış
anlamıyorsa o yokken al eline ağdayı bezini cart curt tamam işte :)
hiç yoktan alt bacakları alabilirsin

aklıma gelmedi değil :KK70:
benim annemde saçımı kestirmeme kaşımı almama izin vermiyordu
sonra bi gün parlak parlak çıktım karşısına :KK70:

annene ne durumda olduğunu,azıcık duygusal olarak anlatmaya çalış
anlamıyorsa o yokken al eline ağdayı bezini cart curt tamam işte :)
hiç yoktan alt bacakları alabilirsin

kızmaz mı ki ?

Annenle konuş ama "illa alalım nolur alalım filanca da almış" diye değil.Mantıklı bir şekilde gerekçelerini izah et. "Alırsam bir şey kaybetmeyiz ama benle bu şekilde dalga geçiliyor(geçiyorlarmı bilmiyorum tabi ama),özgüvenim zedeleniyor,kendimi kötü hissediyorum,etek şort giymek istemiyorum" de.Almamak için gerekçesi neymiş sor,senin özgüveninden önemli neymiş?Belki annene burada gizlice aldım diyenleri veya internet aleminde senin yaşında olup senin gibi üzülen binlerce genç kızı gösterebilirsin.Kimileri bu problemi önemsiz görüyor ama o yaştaki özgüven problemleri geleceği etkileyebilir hele bir de patavatsız bir yorum alırsan.
Ben de senin yaşındayken bir gün annem okula geldiğinde diğer kızların tüysüz bacaklarını,güzel güzel ince çorap giydiğini bir de benim kıllı bacaklarım az görünsün diye yaz günü giydiğim opak çorapları göstermiştim hiç yorum yapmadan.Bir süre sonra teyzemin de kızcağız evlenene kadar mı beklesin sitemi üzerine izin vermişti.

Back