Merhaba öncelikle ben evliliğimin 4. Senesinde aldatıldım fiziki aldatılma değildi telefondan biriyle duygusal bir ilişkisini yakaladım ve evi terk ettim süründürdum baya duygusal olması beni daha çok yıprattı 25 yaşındayım ve kendime yediremiyorum niye affettim bilmiyorum deli gibiii aşık mıyım hayır bağımlılık mi hayır sadece affettim ama 3 yıl geçti ve benim mide bulantım geçmedi hala istemeden ilişkiye giriyorum ve asla istekli değil sürekli laf sokuyorum kendime engel olamıyorum içimde huzursuzluk var içimdeki seslere engel olamıyorum şuan kötü biri değil evliliğimiz için çabalıyor çalışıyor çocuğuna aşırı düşkün ama benim için sadece aynı evde yaşadığım biri yani akşam eve gelmesini bile 4 gözle beklemiyorum belki başkalarına komik gelicek ama daha 25 yaşındayım küçük evlenmenin pişmanlığıni zaten çok yasadım çocuğumu çok seviyorum elimden geleni yapıyorum iyi bir anne olmak için öyle olduğumuda düşünüyorum ama eş olarak sağlıklı bir düşünceye sahip değilim esiimi artık opemiyorum konuşmak istemiyorum bile bana akıl verin