Kuruma çizgisi olabilir eğer fotoğrafını atarsanız ona göre bir fikirde bulunabilirizMerhaba hamillek testim 6 ve 7 saat sonra pozitif çıktı iki defa yaptım ikiside öyle oldu hamilemiyim çarşamba günü ikindin yaptım negatif ti perşembe sabahı bi baktım pozitif çıkmış bide cuma sabahı yaptım oda negatif çıktı öğleden sonra bi baktım yine pozitif olmuş test lütfen fikir verin hamilemiyim ben ya
İnş hamilesindir❤Merhaba hamillek testim 6 ve 7 saat sonra pozitif çıktı iki defa yaptım ikiside öyle oldu hamilemiyim çarşamba günü ikindin yaptım negatif ti perşembe sabahı bi baktım pozitif çıkmış bide cuma sabahı yaptım oda negatif çıktı öğleden sonra bi baktım yine pozitif olmuş test lütfen fikir verin hamilemiyim ben ya
6 7 saat cok uzun bir zaman canim. Ilk 10 dakika sonra da hala 2. Cizgi yoksa olmuyor malesef. Testi suya tutun çizgi giderse kuruma cizgisidir. Gitmezse pozitifMerhaba hamillek testim 6 ve 7 saat sonra pozitif çıktı iki defa yaptım ikiside öyle oldu hamilemiyim çarşamba günü ikindin yaptım negatif ti perşembe sabahı bi baktım pozitif çıkmış bide cuma sabahı yaptım oda negatif çıktı öğleden sonra bi baktım yine pozitif olmuş test lütfen fikir verin hamilemiyim ben ya
Su damlattım öylemi diye çizgi kaybolmadıKuruma çizgisi olabilir eğer fotoğrafını atarsanız ona göre bir fikirde bulunabiliriz
O zaman günün geçtiyse bi kan verip netleştirebilirsinSu damlattım öylemi diye çizgi kaybolmadı
Testi paylaşırsan bakalımMerhaba hamillek testim 6 ve 7 saat sonra pozitif çıktı iki defa yaptım ikiside öyle oldu hamilemiyim çarşamba günü ikindin yaptım negatif ti perşembe sabahı bi baktım pozitif çıkmış bide cuma sabahı yaptım oda negatif çıktı öğleden sonra bi baktım yine pozitif olmuş test lütfen fikir verin hamilemiyim ben ya
Attım resimKuruma çizgisi olabilir eğer fotoğrafını atarsanız ona göre bir fikirde bulunabiliriz
Attim resimKuruma çizgisi olabilir eğer fotoğrafını atarsanız ona göre bir fikirde bulunabiliriz
İlk baştaki kuruma çizgisi gibi durmuyor alttakine çok idrar damlatmışsın test kaymış dediğim gibi kan verip netleştirebilirsinAttim resim
Ben 3 yıldır adet olmuyorum kadın doğum hapı kullanıyordum onu bıraktım bi ay oldu iki hafta önce de bi günlük adet oldum yani bi gün sürdüO zaman günün geçtiyse bi kan verip netleştirebilirsin
Nasıl yani bu pco denilen hastalıktan mı var o yüzden mi adet olmuyorsunuz ?Ben 3 yıldır adet olmuyorum kadın doğum hapı kullanıyordum onu bıraktım bi ay oldu iki hafta önce de bi günlük adet oldum yani bi gün sürdü
Hayır Ondan değil bilmiyorum niye olmadığımı haptan diye düşündüm bıraktım ama olmuyorum halaNasıl yani bu pco denilen hastalıktan mı var o yüzden mi adet olmuyorsunuz ?
Anladım bi kan verin daha sonra kadın doğumdan randevu alıp bi görünün isterseniz neden adet olmuyorsunuz diyeHayır Ondan değil bilmiyorum niye olmadığımı haptan diye düşündüm bıraktım ama olmuyorum hala
Randevu aldım cuma günü için geçen ayda gittim doktara adet olmaman için bi sıkıntı görünmüyo dediAnladım bi kan verin daha sonra kadın doğumdan randevu alıp bi görünün isterseniz neden adet olmuyorsunuz diye
Anladım bi gidin bakalım belkide hamişsindirRandevu aldım cuma günü için geçen ayda gittim doktara adet olmaman için bi sıkıntı görünmüyo dedi
Hiç istemiyordum ya inşallah degilimdirAnladım bi gidin bakalım belkide hamişsindir
Yaa neden var mı çocuğun? Belki Süpriz yapar annesineHiç istemiyordum ya inşallah degilimdir
Iki tane oğlum var bi tanesi 5.5 yasında bi tanesi 2 yaşında hiç düşünmüyorum çabuk da hamile kalan birisiyim o yüzden korkuyorumYaa neden var mı çocuğun? Belki Süpriz yapar annesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?