- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
evet canım tahmin yazıldıkça ekliyorum son 20dk kaldı
tutiii yıllar öncesinin mesajını alıntılıyorsun
nirde kaldın annem sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım tahmin yazıldıkça ekliyorum son 20dk kaldı
ay ben diyorum bacenek ne yaa :60 şimdi anladım
patronlar öyledir kuzum
ay ben diyorum bacenek ne yaa :60 şimdi anladım
nirde kaldın annem sen
ne yapayım hızınıza yetişcem diye nasıl okuyorum anlatamamay rengine kiscee
hiç sorma ya her defasında nasıl bir stres anlatamam . saat 23.40 ben saat 22.30da sigara aldım geldim 2 paket . o 2 paketten birinin içinde kaldı 6 tane kanser olcam bea:18::18:
hiç sorma ya her defasında nasıl bir stres anlatamam . saat 23.40 ben saat 22.30da sigara aldım geldim 2 paket . o 2 paketten birinin içinde kaldı 6 tane kanser olcam bea:18::18:
nasıl anlaman kaayinco
nirde kaldın annem sen
tutim hesapp kitap isi yapiyooancak mesaji okudu
sülalecek üyeyizz bizz bacanak vaa bilader vaa tase anne vaa azıcık kartalmışı vaa
ne yapayım hızınıza yetişcem diye nasıl okuyorum anlatamam
Allah korusun kuşum
ay napayım canım rakam kaçırmıyayım diye yetişemiyorum
bak bak bak bu yaşta yazık etme kendine bak ben 32 yaşındayım daha hiç sigara kullanmadım böööögggg
ne yapayım hızınıza yetişcem diye nasıl okuyorum anlatamam
Allah korusun kuşum
ahh ahh bana 2 yıl önceki halimi hatırlatınn yaww canımm hiç istemiodu ama bu ara acayip çekio haa
ahh ahh bana 2 yıl önceki halimi hatırlatınn yaww canımm hiç istemiodu ama bu ara acayip çekio haa
nasıl anlaman kaayinco