• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 Haziran 2013 cuma gününün şanslı üyesi kim olacak ?

hiç sorma ya her defasında nasıl bir stres anlatamam . saat 23.40 ben saat 22.30da sigara aldım geldim 2 paket . o 2 paketten birinin içinde kaldı 6 tane :ssz::ssz: kanser olcam bea:18::18:

ahh ahh bana 2 yıl önceki halimi hatırlatınn :ssz::ssz::ssz::ssz: yaww canımm hiç istemiodu ama bu ara acayip çekio haa :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

tutiii yıllar öncesinin mesajını alıntılıyorsun:9::9:
nirde kaldın annem sen :27::27:

ay napayım canım rakam kaçırmıyayım diye yetişemiyorum :24::24:

hiç sorma ya her defasında nasıl bir stres anlatamam . saat 23.40 ben saat 22.30da sigara aldım geldim 2 paket . o 2 paketten birinin içinde kaldı 6 tane :ssz::ssz: kanser olcam bea:18::18:

:47::47::47::47::47::47: bak bak bak bu yaşta yazık etme kendine bak ben 32 yaşındayım daha hiç sigara kullanmadım böööögggg:47:

nazımmmmmmmmmmm üstadımmmmmmmmmmmm diii gariiiiiiiiiiiiiii :1::1:

ay napayım canım rakam kaçırmıyayım diye yetişemiyorum :24::24:

:47::47::47::47::47::47: bak bak bak bu yaşta yazık etme kendine bak ben 32 yaşındayım daha hiç sigara kullanmadım böööögggg:47:

aynen canımm bende 13 sene içtimmm bırakma 10 sn aldı :ssz::ssz::ssz::ssz: ve çok şükürrr :46::46::46::46::46:

ne yapayım hızınıza yetişcem diye nasıl okuyorum anlatamam :9::9::9:

Allah korusun kuşum:5:

olcem olcem hep bu patron bana bi kürk vermiyo diye kanser olcem . o reklamdaki gibi ana atardamarımdan öyle yapışkan madde çıkcak . sonra üzülcek patron :ssz::ssz:
ahh ahh bana 2 yıl önceki halimi hatırlatınn :ssz::ssz::ssz::ssz: yaww canımm hiç istemiodu ama bu ara acayip çekio haa :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back