Sssyyyaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 538 550 1 Mayıs 2022 Konu Sahibi Sssyyyaaa #1 Merhaba kızlar 7 haftalık hamilryim yaklaşık 4 gündür kanamam var ilkte kahverengi lekelenmem oldu progeston ilaça başladım bebeğin kalp atışınıda duydum dün şuan kanın rengi kırmızıya döndü normalmidir sizce
Merhaba kızlar 7 haftalık hamilryim yaklaşık 4 gündür kanamam var ilkte kahverengi lekelenmem oldu progeston ilaça başladım bebeğin kalp atışınıda duydum dün şuan kanın rengi kırmızıya döndü normalmidir sizce
H hayat2828 🏡👨👩👦 Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2018 4.602 1.575 37 1 Mayıs 2022 Konu Sahibi Sssyyyaaa #2 Sssyyyaaa .!.: Merhaba kızlar 7 haftalık hamilryim yaklaşık 4 gündür kanamam var ilkte kahverengi lekelenmem oldu progeston ilaça başladım bebeğin kalp atışınıda duydum dün şuan kanın rengi kırmızıya döndü normalmidir sizce Genişletmek için tıkla... Bend e yaşamıştım ama benimki çok fazlaydı kanama alanı vardı
Sssyyyaaa .!.: Merhaba kızlar 7 haftalık hamilryim yaklaşık 4 gündür kanamam var ilkte kahverengi lekelenmem oldu progeston ilaça başladım bebeğin kalp atışınıda duydum dün şuan kanın rengi kırmızıya döndü normalmidir sizce Genişletmek için tıkla... Bend e yaşamıştım ama benimki çok fazlaydı kanama alanı vardı
Sohrab La Vita E Bella 🎈 Pro Üye 12 Nisan 2019 24.080 38.223 1 Mayıs 2022 Konu Sahibi Sssyyyaaa #3 Sssyyyaaa .!.: Merhaba kızlar 7 haftalık hamilryim yaklaşık 4 gündür kanamam var ilkte kahverengi lekelenmem oldu progeston ilaça başladım bebeğin kalp atışınıda duydum dün şuan kanın rengi kırmızıya döndü normalmidir sizce Genişletmek için tıkla... Doktora gitmelisiniz.. Gerekli önlemleri doktorunuz alabilir..
Sssyyyaaa .!.: Merhaba kızlar 7 haftalık hamilryim yaklaşık 4 gündür kanamam var ilkte kahverengi lekelenmem oldu progeston ilaça başladım bebeğin kalp atışınıda duydum dün şuan kanın rengi kırmızıya döndü normalmidir sizce Genişletmek için tıkla... Doktora gitmelisiniz.. Gerekli önlemleri doktorunuz alabilir..
Sssyyyaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 538 550 1 Mayıs 2022 Konu Sahibi Sssyyyaaa #4 Sohrab .!.: Doktora gitmelisiniz.. Gerekli önlemleri doktorunuz alabilir.. Genişletmek için tıkla... Şehir dışındayım şuan burdaki devlet hastanesi Progrstondan başka bi önlem olmadığını söyledi
Sohrab .!.: Doktora gitmelisiniz.. Gerekli önlemleri doktorunuz alabilir.. Genişletmek için tıkla... Şehir dışındayım şuan burdaki devlet hastanesi Progrstondan başka bi önlem olmadığını söyledi
Sssyyyaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2019 538 550 1 Mayıs 2022 Konu Sahibi Sssyyyaaa #5 hayat2828 .!.: Bend e yaşamıştım ama benimki çok fazlaydı kanama alanı vardı Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınızmı
hayat2828 .!.: Bend e yaşamıştım ama benimki çok fazlaydı kanama alanı vardı Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınızmı
Sohrab La Vita E Bella 🎈 Pro Üye 12 Nisan 2019 24.080 38.223 1 Mayıs 2022 Konu Sahibi Sssyyyaaa #6 Sssyyyaaa .!.: Şehir dışındayım şuan burdaki devlet hastanesi Progrstondan başka bi önlem olmadığını söyledi Genişletmek için tıkla... Kendi doktorunuzu arayıp proluton yaptırın, kanamayı keser..
Sssyyyaaa .!.: Şehir dışındayım şuan burdaki devlet hastanesi Progrstondan başka bi önlem olmadığını söyledi Genişletmek için tıkla... Kendi doktorunuzu arayıp proluton yaptırın, kanamayı keser..
H hayat2828 🏡👨👩👦 Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2018 4.602 1.575 37 1 Mayıs 2022 Konu Sahibi Sssyyyaaa #7 M Sssyyyaaa .!.: Sonuç ne oldu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınızmı Genişletmek için tıkla... çok şükür ama erken doğum yaptım 33 haftalık
M Sssyyyaaa .!.: Sonuç ne oldu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza aldınızmı Genişletmek için tıkla... çok şükür ama erken doğum yaptım 33 haftalık