Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç mm çıktığını hatırlamıyorum canım ama seni korkutmak istemem. Geçen sene ki hamileliğimde benim de senin ki gibi bebek ultrasyonda küçük görünüyordu. Sonra gelişemediği için aldılarsenin bebeğinin kalp atışı duyuldu mu? Benim duyulmamıştı.
İnşallah kötü bir şey yoktur da bebişini hayırlısıyla alırsın kucağına
kızlar dün doktora gittim 7+2 haftalığım ama ultrasonda 6+1 çıktı..bebeğin boyu 6.9 mm çıktı..sizler 6 yada 7 haftalıkken bebeklerinizin boyu kaç milim çıktı..rica ediyorum bilenler yazsın lütfen..
kızlar dün doktora gittim 7+2 haftalığım ama ultrasonda 6+1 çıktı..bebeğin boyu 6.9 mm çıktı..sizler 6 yada 7 haftalıkken bebeklerinizin boyu kaç milim çıktı..rica ediyorum bilenler yazsın lütfen..
canım bebeğinin gelişiminin normal olup olmadığını bulmanın formulü var.
bebeğinin boyunu mm cinsinden 42 ile topluyorsun. eğer bulduğun bu sayı son adet tarihinden itibaren geçen günlerin toplamına eşit ise bebeğinin gelişimi normaldir.
mesela kendimden örnek vereyim. dün kalp atışını duymak için doktora gittiğimde 6+5 haftalıktım. 6 hafta 5 gün de 47 gün eder.
bebeğin boyu 5,6 mm çıktı. bebeğin boyunu 42 ile toplayınca 47,6 çıkıyor. yani 47,6=47 uyumlu çıktı.
bayanlar ben mi çok evhamlıyım bilmiyorum. ama yardımınıza ihtiyacım var. 9unda ilk gittiğim doktorda keseyi gördük. doktor değişmek istedim çünkü idrar yolu iltihabım vardı. 16snda bir kez daha ultrasona aldılar ama kalp atışı duyulmadı. haftaya gel dendi.. 23ünde kalp atışını duyduk çok şükür yani salı günü. dün çok fazla karın ve kasık ağrım oldu. bir de ani bir hareket yapmışım ağrıda olunca bugün tekrar doktora gitiim bebeğime bir şey olmuş mudur diye. çok şükür bir sıkıntı yok ama şimdi korkum çok mu ultrasona girmişim.. bebeğime bir zararı olur mu?ama gitmesem de içim içimi yiyecekti. var mı benim gibi olan ya
![]()
normal tarihinden 1 hafta önde ya da arkada olabiliyo sadece bu haftalarda değil ilerleyen haftalarda da aynı şekilde oluyo eğer sende veya bebektte bi sorun yoksa çok kafana takma derim stres bebeği en çok etkileyen şey içini ferah tut :)kızlar dün doktora gittim 7+2 haftalığım ama ultrasonda 6+1 çıktı..bebeğin boyu 6.9 mm çıktı..sizler 6 yada 7 haftalıkken bebeklerinizin boyu kaç milim çıktı..rica ediyorum bilenler yazsın lütfen..
normal tarihinden 1 hafta önde ya da arkada olabiliyo sadece bu haftalarda değil ilerleyen haftalarda da aynı şekilde oluyo eğer sende veya bebektte bi sorun yoksa çok kafana takma derim stres bebeği en çok etkileyen şey içini ferah tut :)