T tmia Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2023 22 6 28 29 Ocak 2024 Konu Sahibi tmia #1 7.hafta gebeliğimde doktor herşey normal olduğunu söyledi ama görüntü başkaların ultrosonuna göre farklı geldi sizce normalmi Eklentiler IMG_20240129_125308.jpg 53,4 KB · Görüntüleme: 206
7.hafta gebeliğimde doktor herşey normal olduğunu söyledi ama görüntü başkaların ultrosonuna göre farklı geldi sizce normalmi
K Krmizibalon Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ocak 2024 579 142 29 Ocak 2024 Konu Sahibi tmia #2 tmia .!.: 7.hafta gebeliğimde doktor herşey normal olduğunu söyledi ama görüntü başkaların ultrosonuna göre farklı geldi sizce normalmi Genişletmek için tıkla... Doktora inanmayıp bize mi soruyorsun canım her bebeğin ultrason görüntüsü farklı olur zaten daha tam oluşmamış bir bebek ne yapsın nasıl dursun. Crl yazılı yer senin bebeğin diğeri ne bilmiyorum doktora sordun mu ne o diye.
tmia .!.: 7.hafta gebeliğimde doktor herşey normal olduğunu söyledi ama görüntü başkaların ultrosonuna göre farklı geldi sizce normalmi Genişletmek için tıkla... Doktora inanmayıp bize mi soruyorsun canım her bebeğin ultrason görüntüsü farklı olur zaten daha tam oluşmamış bir bebek ne yapsın nasıl dursun. Crl yazılı yer senin bebeğin diğeri ne bilmiyorum doktora sordun mu ne o diye.
T tmia Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2023 22 6 28 29 Ocak 2024 Konu Sahibi tmia #3 Evet normal ama ben orda yüzük gibi bişi var tuhafıma gitti sonradan bakınca
M merve_2604 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2024 58 38 1 Şubat 2024 Konu Sahibi tmia #4 tmia .!.: Evet normal ama ben orda yüzük gibi bişi var tuhafıma gitti sonradan bakınca Genişletmek için tıkla... Yolk kesesi o bende de vardı aynısı bende bugün gördüm
tmia .!.: Evet normal ama ben orda yüzük gibi bişi var tuhafıma gitti sonradan bakınca Genişletmek için tıkla... Yolk kesesi o bende de vardı aynısı bende bugün gördüm
H Haticcee Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2023 353 371 31 1 Şubat 2024 Konu Sahibi tmia #5 tmia .!.: Evet normal ama ben orda yüzük gibi bişi var tuhafıma gitti sonradan bakınca Genişletmek için tıkla... Yolk keesesi o bebiş şuan oradan besleniyor. O daha sonra kaybolacak
tmia .!.: Evet normal ama ben orda yüzük gibi bişi var tuhafıma gitti sonradan bakınca Genişletmek için tıkla... Yolk keesesi o bebiş şuan oradan besleniyor. O daha sonra kaybolacak