7 haftalık kalp atışı duyulur mu

kader40

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
181
26
13
30
Kızlar cuma günü randevu aldım en son gittigimde 5 haftaliktim şuan 7 olcam kalp atışı duyulur mu

benim doktor 8 haftaya kadar yolu var demişti , kalp atışını duymak için, duyamazsanda panik yapma 6+2 de ben duyamamıştım

Evet canım duyulur ben 7+0 da hem bebek hem kalp atışını duymuştum

Anladım canım sağlıkla kavuşalim inşallah bebişlerimize ben adetime 3 gün varken 7 Nisan'da 505 ile öğrendim, 9 Nisan'da 848 oldu, 14 Nisan'da 1608 geldi. Yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah bir sıkıntı çıkmaz, bu konuda bilgin var mı canım nasıl sence artış

Bencr güzel artmış benim ki de aynı şekilde canım 738 ile öğrendim 5 haftalikti normal değerler zaten her güne artış iki katı oluyormuş bende cuma günü gidicem inşallah kalbini duymaya değer yüksek olunca da ikiz olma ihtimali diyorlar hayırlısı olsun hakkında

Ayy inşallaaahh mutlu haberlerle döneriz ikimizde yarın yazarım yeniden buraya kese için, sağlıklı bir artış değil demişti doktorum inşallah Rabbim yüzümü güldürür, dua et canım lütfen

Ayy inşallaaahh mutlu haberlerle döneriz ikimizde yarın yazarım yeniden buraya kese için, sağlıklı bir artış değil demişti doktorum inşallah Rabbim yüzümü güldürür, dua et canım lütfen
İnşallah canım ederim dua sağlıklıdır umarım Allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…