DuyulurKızlar cuma günü randevu aldım en son gittigimde 5 haftaliktim şuan 7 olcam kalp atışı duyulur mu
İnşallahDuyulur
Bazen daha geç duyulabiliyor oyle olursa telaşlanmayin. Saglikla kucaginiza alin insallHİnşallah
Evet 7.haftada duyulması gerekir. Hiç olmadı görülmesi gerekirKızlar cuma günü randevu aldım en son gittigimde 5 haftaliktim şuan 7 olcam kalp atışı duyulur mu
5 haftalıkken keseyi gördünüz mü, ben yarım 5+4 olacağım daKızlar cuma günü randevu aldım en son gittigimde 5 haftaliktim şuan 7 olcam kalp atışı duyulur mu
Evet canım kese bebek gözüktü kalp atışı için 15 gün sonra gel demişti5 haftalıkken keseyi gördünüz mü, ben yarım 5+4 olacağım da
İnşallah duyarim yabenim doktor 8 haftaya kadar yolu var demişti , kalp atışını duymak için, duyamazsanda panik yapma 6+2 de ben duyamamıştım
5 haftalıkken beta kaçtı canım, benim düzensiz artıyor da korkuyorumEvet canım kese bebek gözüktü kalp atışı için 15 gün sonra gel demişti
7385 haftalıkken beta kaçtı canım, benim düzensiz artıyor da korkuyorum
Anladım canım sağlıkla kavuşalim inşallah bebişlerimize
Bencr güzel artmış benim ki de aynı şekilde canım 738 ile öğrendim 5 haftalikti normal değerler zaten her güne artış iki katı oluyormuş bende cuma günü gidicem inşallah kalbini duymaya değer yüksek olunca da ikiz olma ihtimali diyorlar hayırlısı olsun hakkındaAnladım canım sağlıkla kavuşalim inşallah bebişlerimizeben adetime 3 gün varken 7 Nisan'da 505 ile öğrendim, 9 Nisan'da 848 oldu, 14 Nisan'da 1608 geldi. Yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah bir sıkıntı çıkmaz, bu konuda bilgin var mı canım nasıl sence artış
Ayy inşallaaahh mutlu haberlerle döneriz ikimizdeBencr güzel artmış benim ki de aynı şekilde canım 738 ile öğrendim 5 haftalikti normal değerler zaten her güne artış iki katı oluyormuş bende cuma günü gidicem inşallah kalbini duymaya değer yüksek olunca da ikiz olma ihtimali diyorlar hayırlısı olsun hakkında
İnşallah canım ederim dua sağlıklıdır umarım Allah esirgesinAyy inşallaaahh mutlu haberlerle döneriz ikimizdeyarın yazarım yeniden buraya kese için, sağlıklı bir artış değil demişti doktorum inşallah Rabbim yüzümü güldürür, dua et canım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?