7 haftalık kalp atımı yokmuş :'(

bence bekleme canım sen başka bir doktora daha görün
en azından için rahat eder bende 6 haftalık hamileyim
dün gittim doktora ultrasonda baktı kese var ama bebeği göremiyorum
ama istersen büyük ultrasona göndereyim birde orada bakılsın dedi
bende kabul ettim ve aşadan bakıldı sonucu gösterdim
gözün aydın bebeğin yaşıyor dedi :)
zaten burdan bir sonuç almasam başka dr gidecektim
birde şahit olduğum bir şeyi anlatayım
ben dr sıra beklerken bi gelin görümce geldi
görümce hamileymiş ve gittiği dr bebeğin kalp atışı yok demiş
bunlar bu dr gelmişler ve sonuç canım bebek yaşıyormuş nasıl mutlu oldular
Allahım herkeze bu mutluluğu yaşatsın
işallah bir sorun çıkmaz bebişini kucağına sağlıklı
sıhhatli alırsın

allah razı olsun canım bu gittiğim doktorum haftaya gel bi daha bakıcam dedi ben başka bi doktora gidicem tekrar negatif bişey söylerse eşimle moralimiz çok kötü olur onun için başka doktora gidicem rabbimden başka bi iş çıkmazsa mart 28 de gidicem 4 gün sonra inşallah rabbim seninde bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin..:)

bence hiç panik yapma çünkü benim bebeğimin kalp atışları 6 haftalıkdı duyulmuyordu bir sonraki ay dinleyebildik

iyi haberlerinizi bekliyoruz insallahh

benimde bebeğimde 8 haftalıkken kalp atışları çok yavaştı.sonr 10. hftamızda tamamen durmuştu.seni üzmek istemem ama 7. haftada kalbinin atması gerekirdi

benimde bebeğimde 8 haftalıkken kalp atışları çok yavaştı.sonr 10. hftamızda tamamen durmuştu.seni üzmek istemem ama 7. haftada kalbinin atması gerekirdi

valla canım ben kendimi korkutmak istemiyorum ama böyle şeyler duyunca üzülüyorum ama salı yada çarşamba günü gidicem doktora inşalah güzel haberlerle gelirim peki canım kanaman sancın yokmuydu hiç ne bileyim bi rahatsızlık falan

benden 5+3 hamileyim bende doktora gittim kese var içinde bebekte var ama doktor 1 hafta sonra gel kalp atısını duymamız lazım dedii sen 8 9 da duyduk diosun benimki acelemii edioo nee anlamadımkiii :S:S

canım endişe etme doktor normal olanı söylemiş ben 7 haftanın içindeyim 5 haftalıkken keseyi gördük bebek var dedi doktor 7.haftada kalp atışlarını izledik duyduk diyemiyorum cünkü duymak için erken dedi doktor ama gördüm pııt pıt atıyodu bebegimmin kalbi 7.haftada gidersen net görürsün 8-9 u bekleme inş.güzel haberler alırsın bebişin için allah kucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar ilk gebeliğim 6-7 haftalık daha sadece kese görüldü içini göremediler normal heralde ve ben iyi bir dr arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

mrb egepol hastanesini önerdiler bana nezahat akay öztürk diye bi doktoru tavsiye ettiler kadın işinin uzmanı diyolar ben gidicem istersen bi düşün

arkadaşlar ilk gebeliğim 6-7 haftalık daha sadece kese görüldü içini göremediler normal heralde ve ben iyi bir dr arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

canım 7 haftalık bebegim kalp atışlarını gördüm sen hangi hastaneye gittin ki göremediler doktounu değiştir ve inş.bebişinin güzel haberlerini al allah kucağına almayı nasip etsin devlet hast.düşünüyosan eger bozyaka ssk yı düşünme doktor tam bi fiyasko

naptinizzz? merak ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…