selam kızlar uyuyamadım ve sizinle paylaşmak istedim ilk gebeliğim kalp atımı yok diye sonlandırıldı bu ikinci hamileliğim ve bu gün doktora gittiğimde yine aynı durumla karşılaştım napıcağımı bilmiyorum doktorum bebeğin 7 haftalık fakat duyulmuyo kalp atımları dedi bi hafta sonra gel bi daha bakalım dedi sizden yorum bekliyorum yine aynı doktoramı gideyim korkuyorum sadece bir iki kere lekelenmem oldu ve bir gün içinde dururdu kasıklarımda ağrıda yok neden böyle lütfen yardım edin noluuurrrrr(
selam kızlar uyuyamadım ve sizinle paylaşmak istedim ilk gebeliğim kalp atımı yok diye sonlandırıldı bu ikinci hamileliğim ve bu gün doktora gittiğimde yine aynı durumla karşılaştım napıcağımı bilmiyorum doktorum bebeğin 7 haftalık fakat duyulmuyo kalp atımları dedi bi hafta sonra gel bi daha bakalım dedi sizden yorum bekliyorum yine aynı doktoramı gideyim korkuyorum sadece bir iki kere lekelenmem oldu ve bir gün içinde dururdu kasıklarımda ağrıda yok neden böyle lütfen yardım edin noluuurrrrr(
merhabalar ,
bende gebeligimi ilk ogrendigimde 6 haftalıktı ve sadece kese vardi , sonraki haftalarda 8-9 kalp atışlari gözlemlendi , ve ciddi anlamda kanamam vardi ,lekelenme diyosun ben regl dönemimde bile bu kadar yogun kanama geçirmedim , progestan kullandim ve suan 23. haftadayız çok şükür. hayırlı haberler alirsin inşallah.
arkadaşlar ilk gebeliğim 6-7 haftalık daha sadece kese görüldü içini göremediler normal heralde ve ben iyi bir dr arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Benim de (SAT 'ne göre) şu an 8+4 hamileyim. Kalp atışlarını 6+5 te gördük ama bebeğim olması gerekenden çok küçükmüş. Kahverengi akıntılarım da oluyor, belki geç gebeliktir diye her hafta takipteyim. Kalp atımı var ama gelişmesini bekliyorum. Kalp atımı daha sonraki haftalarda da olabiliyormuş. Yani her şey olabiliyor, o yüzden erken geç diye telaş etmeyelim bence. Beklemek zor evet ama Allah herkese beklemek için sabır versin, ve sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..
arkadaşlar ilk gebeliğim 6-7 haftalık daha sadece kese görüldü içini göremediler normal heralde ve ben iyi bir dr arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
kızlar hepiniz çok saolun masallah herkes yazmış benim tahminimce zaten bebişim anca bu hafta 6 haftalık diye tahmin ediyorum doktor 7 +1 diyor nisan 2 ye kadar bekleyeyim diyorum çünkü dün çok moralim bozuktu bu gün biraz daha iyiyim çok şükür sonuçta ben üzülünce bebişimde üzülüyo sırf onun çin ve rabbim den diliyorum ki inş sağlıklı 6 haftalık dememin sebebi ise HSG filmi çektirdim 6 şubatta o zamanda hesaplanması lazım ve ve ilk yakınlığımız afedersiniz 10 unda oldu onun için öyle düşünüyorum sizce de nisan 2 de gitsem daha iyi değilmi
ve bide benim lekem bi kere oldu ev temizledim yoruldum aksamleyin kendimi sildim peçete o da sadece bi taneyi katlayıp sildim sadece o kadar ikinci kez sildiğimde bişey yoktu çok şükür şimdi de iyiyim dinlenince geçti lekelerde ilaç falanda kullanmadım canlarım ve yine söylüyorum rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi evlatla sınamasın hepimiz tombiş tombiş bebişleri olsun inşaaaalllllahhhh (AMİN) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?