7 haftalık kalp atımı yokmuş :'(

hyret

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
22
1
16
Diyarbakır
selam kızlar uyuyamadım ve sizinle paylaşmak istedim ilk gebeliğim kalp atımı yok diye sonlandırıldı bu ikinci hamileliğim ve bu gün doktora gittiğimde yine aynı durumla karşılaştım napıcağımı bilmiyorum doktorum bebeğin 7 haftalık fakat duyulmuyo kalp atımları dedi bi hafta sonra gel bi daha bakalım dedi sizden yorum bekliyorum yine aynı doktoramı gideyim korkuyorum sadece bir iki kere lekelenmem oldu ve bir gün içinde dururdu kasıklarımda ağrıda yok neden böyle lütfen yardım edin noluuurrrrr (

Sadece kalp atimini mi duymadi yoksa baska bi problem de var miymis.bebegin gelismemis olmasi gibi.1 hafta beklemek cok zor olacaktir mutlaka ama umarim kalp atimini duyarsin ins.

canım bildğim kadarıyla 8 ve 9 haftaya kadar bebek kalp atımlarını duymak icin bekleniyor en önce kendi doktoruna git sonra başka bir doktora gidebilirsin lekelenmelerin icin doktora gittin mi peki.ilac falan kullandın mı

bıraz daha bekle ve olası bır kotu snuçta mutlaka başka bır doktorada görun
inş tez zamanda mınığının kalp atışlarını duyarsın cnm

merhabalar ,

bende gebeligimi ilk ogrendigimde 6 haftalıktı ve sadece kese vardi , sonraki haftalarda 8-9 kalp atışlari gözlemlendi , ve ciddi anlamda kanamam vardi ,lekelenme diyosun ben regl dönemimde bile bu kadar yogun kanama geçirmedim , progestan kullandim ve suan 23. haftadayız çok şükür. hayırlı haberler alirsin inşallah.

benden 5+3 hamileyim bende doktora gittim kese var içinde bebekte var ama doktor 1 hafta sonra gel kalp atısını duymamız lazım dedii sen 8 9 da duyduk diosun benimki acelemii edioo nee anlamadımkiii :S:S

benim de tam belli değil ama 6-7 haftalık diyo tam olarak söylemem için kalp atımını duymam lazım dedi 15 gün sonra gel dedi daha sadece keseyi gördü içini göremedi sizlerde durum nasıl?

arkadaşlar ilk gebeliğim 6-7 haftalık daha sadece kese görüldü içini göremediler normal heralde ve ben iyi bir dr arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar ilk gebeliğim 6-7 haftalık daha sadece kese görüldü içini göremediler normal heralde ve ben iyi bir dr arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

bebisin hayirli olsun ben dr onermiycem de bence iyi falan deme ilk bebisini gormek icin fazla beklemeden tekrar git hastaneye 7 haftalik gorunmesi lazim

Önce bunun nedeni araştırılmalı diye düşünüyorum. genelde kan pıhtılaşması gibi bir sorun çıkıyor. Eğer gerçekten bu hamileliğinizde de problem var ise nednei mutlaka araştırılsın. Normalde 7.haftada kalp atışı duyulur duyulmasa bile ekg si görünür ekranda...

kızlar hepiniz çok saolun masallah herkes yazmış benim tahminimce zaten bebişim anca bu hafta 6 haftalık diye tahmin ediyorum doktor 7 +1 diyor nisan 2 ye kadar bekleyeyim diyorum çünkü dün çok moralim bozuktu bu gün biraz daha iyiyim çok şükür sonuçta ben üzülünce bebişimde üzülüyo sırf onun çin ve rabbim den diliyorum ki inş sağlıklı 6 haftalık dememin sebebi ise HSG filmi çektirdim 6 şubatta o zamanda hesaplanması lazım ve ve ilk yakınlığımız afedersiniz 10 unda oldu onun için öyle düşünüyorum sizce de nisan 2 de gitsem daha iyi değilmi

ve bide benim lekem bi kere oldu ev temizledim yoruldum aksamleyin kendimi sildim peçete o da sadece bi taneyi katlayıp sildim sadece o kadar ikinci kez sildiğimde bişey yoktu çok şükür şimdi de iyiyim dinlenince geçti lekelerde ilaç falanda kullanmadım canlarım ve yine söylüyorum rabbim dileyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın kimseyi evlatla sınamasın hepimiz tombiş tombiş bebişleri olsun inşaaaalllllahhhh (AMİN) :)

Benim de (SAT 'ne göre) şu an 8+4 hamileyim. Kalp atışlarını 6+5 te gördük ama bebeğim olması gerekenden çok küçükmüş. Kahverengi akıntılarım da oluyor, belki geç gebeliktir diye her hafta takipteyim. Kalp atımı var ama gelişmesini bekliyorum. Kalp atımı daha sonraki haftalarda da olabiliyormuş. Yani her şey olabiliyor, o yüzden erken geç diye telaş etmeyelim bence. Beklemek zor evet ama Allah herkese beklemek için sabır versin, ve sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..

Karindan bakilan ultrasinla mi goruldu yoksa vajinal mi

evenescence 6+5 te vajinal ultrasonda göründü. 7+5 te karından ultrasonda göründü. Ama dediğim gibi herkesin ki farklı olabiliyor.

ben çok uzun araştirmalar ve denemeler sonucunda turkiye hastanesinde figen ezen işler ' de karar kıldım , yarinda kontrolüm var , tavsiye ederim , ilgili , güleryüzlü , bilgi veriyor , para canlisi bir hastane değil.

bence birazcık daha sabret, ben çok problem yaşadim gerçekten , düştü düşeçek sürekli tedirgin huzursuz . kişiden kişiye değişiyor kalp atısının ögrenilmesi , düşünmemeye çalış , moralini bozmadan kendine dikkat ederek devam etmelisin , hayırlısı olur inş.

valla kızlar benim bebeğimde 1.09 cm imiş keseyle birlikte inşallah korktuğum gibi olmaz 2 nisan gibi gitmeyi düşünüyodum ama sabrım gelmiyo onun için mart 28 de gidicem nolur dua edin bana sonuç istediğim gibi olsun bu benim ikinci hamileliğim inş sevinçle bebeğimizi sağlıklı bi şekilde görürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…