• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık ikiz gebesiyim yardıma ihtiyacım var

Gribulut00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
26
9
1
33
Siteye bu yüzden üye oldum çünkü yardıma ihtiyacım var. Ben nişanlıyım ve 7 haftalık hamileyim . 6. Haftada aldırmak için gittiğimde çift kese göründü ve şaşkınlıktankurtaja girmedim. Şuan 7 hafta oldu ve kafam çok karışık ne yapacagimi bilmiyorum.

Siteye bu yüzden üye oldum çünkü yardıma ihtiyacım var. Ben nişanlıyım ve 7 haftalık hamileyim . 6. Haftada aldırmak için gittiğimde çift kese göründü ve şaşkınlıktankurtaja girmedim. Şuan 7 hafta oldu ve kafam çok karışık ne yapacagimi bilmiyorum.
Düğün hemen yapılacak erken doğum denilecek başka çaresi yok nişanlın ne dedi

Hızlandırmak istiyor herşeyi ama benim için çok ani olduğu için onu sevip sevmedigim konusunda bile ikileme düştüm.

Ben nişanı bile bozmayı düşünürken bu gebelikle karşılaştım kürtaja girecekken ikiz kese görününce üzüldüm ve yapamadım ama bu şekilde de devam edebileceğine inanmıyorum

Ben nişanı bile bozmayı düşünürken bu gebelikle karşılaştım kürtaja girecekken ikiz kese görününce üzüldüm ve yapamadım ama bu şekilde de devam edebileceğine inanmıyorum
Çok afedersiniz de kendisinden hamile kaldığınız nişanlınızı sevmediğinizi tam olarak ne zaman farkettiniz 🤔 nişan bozmayı düşünüyorsanız neden ilişkiye girdiniz hemde korunmadan?!

Buradaki insanlardan ne bekliyorsunuz????

Karar sen ve kararsız kaldığın nisanlinin!!!
Aldir dessek aldircan mi? Ya da evlen desek evlencen mi???

Merhaba, ayrılmak isteme sebebiniz tam olarak neydi özel değilse eğer? Öncesinden süregelen ciddi sorunlar değilse eğer biraz da hormonların etkisiyle insan hassas olabiliyor, hamileliğin ilk dönemleri zaten stres ve alınganlık da oluyor. Onların da etkisi olabilir diye düşünüyorum. Eğer öyle ise geçici sorunları gözünüzde büyütmeyin bence, ama aşılamayacak sıkıntılarsa tabi o zaman birşey diyemeyiz hiç birimiz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok afedersiniz de kendisinden hamile kaldığınız nişanlınızı sevmediğinizi tam olarak ne zaman farkettiniz 🤔 nişan bozmayı düşünüyorsanız neden ilişkiye girdiniz hemde korunmadan?!
BUNUN cevabını vermek için burada değilim konuşacak kimsem olmadığı için sorduğum soruyla ilgili fikir almak istiyorum. Yargılanmak için burada değilim eğer kötü niyetli biri olsam.iki keseye rağmen o an kürtaja hic düşünmeden girerdim. Ama böyle oldu ne yazık ki.

Buradaki insanlardan ne bekliyorsunuz????

Karar sen ve kararsız kaldığın nisanlinin!!!
Aldir dessek aldircan mi? Ya da evlen desek evlencen mi???
Bu gelgitlerimin sebebi hamilelikten hormonlardan olabilir mi bunu merak ediyorum burda ki herkes hamile yada çocuk sahibi bana akıl vermesini istiyorum. Neden bu kadar sert ve agrasifsiniz anlayamadim

Back