7 haftalık hamileyim

Kelebekmisali05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
15
4
1
31
Merhaba kızlar,
7 haftalık hamileyim sabah uyandığımda kanamam oldu. Sürekli devam eden bir kanama değil ve açık pembe idi. Doktor progestron başladı. Sürekli uyuyorum. Hayattan kopmuş gibiyim. Sizde de benzer durumlar oldumu endişeleniyorum.

Korkmayın benimde 13.haftamda kanamam olmuştu hatta 3 gün sonra sizin gibi tekrar olmuştu her ikisindede düşük iğnesi yapıldı ayrıca doktorum ağızdan duphaston başlattı ama benim sorunum plesentamın aşağıda olmasıydı plesentam kanama yapıyordu ilacınızı kullanın tekrarlarsa doktora gidin beklemeden umarım sağlıkla ilerler

Benim de 6. haftadan 14. haftaya kadar kahverengi ara ara kırmızı kanamam oldu çok şükür doğum yaptım 2 aylık olacağız stres yapmayın kalp atışı duyuldu mu

İlacını kullan, dinlen, kendini zorlama yorma birşey olmaz inşallah, benimde 9a kadar lekeli devam etti sonra duzeldi, o progestani fitil olarakta kullanabiliyorsun yan etkisi daha az, doktoruna bı danış fitil devam et yoksa mide bulantısı yanması halsizlik acayip yapıyor

Hem fitil hem ağızdan alıyorum zaten ama gün boyu çok halsizlik yapıyor

Oldu tabi ki. Ben hamile olduğumu bilmeden, regl oldugumu düşünerek her ay kanama geçirdim. Ama hamile olduğumu sonra öğrendim. Tabi ben de 8 haftaliktan beri progestan kullanıyorum. Geçmiş olsun. Dinlenin geçiyor.

Aaa ben de aynı durumdayım. Ben de 14. Haftamda yani gecen hafta kahverengi kanama yaşadım. Plasentam asagidwymis. Bir gün hastanede kaldım. İğne, progestan fitil, ve duphaston kullanıyorum. Sizin plasentaniz sonra yukari cikti mi? Süreciniz nasil ilerledi?

Belli değil daha benim kontrolum haftaya bakalım doktorum ne diyecek ama ağrım sızım kanamam vs yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…