• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık hamileyim mide bulantım var

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
7 haftalık hamileyim gün boyunca aşırı mide bulantım var.istifra edemiyorum ama hep içim kalkıyor.doktor hap verdi ama geçmiyor.midemde yanmada var herşey acı acı geliyor ağzıma birde çok sık karnım acıkıyor hep açım ama bulantım olduğu için yemek yiyesim yok.yatmaktan sıkıldım artık nasıl azalır bu miğde bulantıları ve ne iyi gelir.çubuk kraker yiyorum bütün gün tecrübeli olanlar paylaşırsa sevinirim.

ahhhhhhhh canımmm ahhhh kendimi okudum sanki bi an yaa

benimde ilk hamileliğim 11+2 günlük hamileyim aynıııı senin gibiyim o kadar bulantıya rağmen çıkartamıyordum sabahtan akşama kadar bulantı berbattı yaaa ben çubuk krakerdende tiksindimm onuda yiyemiom

hala devam ediyo bulantılarım ama birazda olsa azaldı ama ağzımın tadı hala berbattttttt
benim sana tavsiyem yeşil ekşi elma ye
ben onu geç keşfettim ama şimdi hemen hemen hergün yiyorum ağzımın tadını değiştiriyo geçicide olsa bende işe yarıyo inş sendede yarar

cnm öncelikle bebeğin hayırlı olsun inşallah saglıkla kucagına alırsın..bende 17 haftalık hamileyim inan o dönemlerden bende geçtim hayattan bezmiştim artık gece bile bulantıyla uyanıp aglıyordum :((seni çok iyi anlıyorum..ama ben ne yaptıysam gecmedi takii 13.hafta civarına kadar..13 te azaldı 16 da tamamen geçti çok şükür:)söylemek istediğim gecicek merak etme o dönemlerde hiç gecmicekmiş gibi hissediyosun ama geciyor sadece sabretmen gerekiyor biraz..sana bol şans umarım daha erken kurtulursun bu durumdan:)

cvp yazan herkese çok teşekkür ederim yeşil elma aldım ekşi ekşi iyi gelmişti.krakerden bende tiksindim.beyaz leblebiyi denicem

7 haftalık hamileyim gün boyunca aşırı mide bulantım var.istifra edemiyorum ama hep içim kalkıyor.doktor hap verdi ama geçmiyor.midemde yanmada var herşey acı acı geliyor ağzıma birde çok sık karnım acıkıyor hep açım ama bulantım olduğu için yemek yiyesim yok.yatmaktan sıkıldım artık nasıl azalır bu miğde bulantıları ve ne iyi gelir.çubuk kraker yiyorum bütün gün tecrübeli olanlar paylaşırsa sevinirim.
selam canım bende 8 haftalık hamileyim benimde tam seninki gibi 7. haftada bulantılar başladı 1 haftadır rahatsızım bugün sabah da sancı ile uyandım sanki adetim olacak gibi kramplar giriyor karnıma:( bende kraker ve elma yiyorum ayrıca asla aç bırakmamaya çalışıyorum kendimi çünkü açıktıkça midem başlıyo bulanmaya

sıvı şeyler yememeye çalış ,etimek ye ben öyle yapmıştım.Bi de elevit diye bi vitamin ilacı var,doktor bana onu vermişti ve benm bulantılarımı geçirmişti.Üzerinde de zaten bulantı kusmaları azaltır yazıo .Belki sana da iyi gelir vitamin bi zararı yok dene istersen

beyaz leblebi iyi geliyor gerçekten ama bi zamana kadar beni idare etti. bulantılarım fazlalaştıkça kaçınılmaz kusuyordum. ama gene de rahatlatıyordu beni. bi de soda iyi geliyordu. sıvı şeyler tüketme. yudum yudum az az iç.kuru şeyler ye hep. ben bi de peynir ekmek çok yedim.paso peynir ekmekle beslendim bulantılarım zamanında.ayva iyi gelir diyorlar ama bu mevsimde ayva olmaz. armutu da duymuştum. sert armutlar iyi gelebilir. baharatlı şeyler yeme. aynı mide hastası gibi beslen. yağlı ve baharatlı şeyler yeme. haşlanmış patates de iyi gelir.

ayy valla allah kurtarsın. ben gece uyanıp uyanıp kusuyordum yaa berbat bişi.20. haftaya kadar sabah bulantılarım tam olarak geçmedi. ama bulantı iyi bişi. çocuğun sağlıklı olduğunu gösteriyormuş.

tatlım bende 7 haftalık hamileyim ve yaşadıklarının aynısını yaşıyorum:(tuzlu sarı leblebi mide bulantımı azaltıyor (doktorum da söylemişti) bide yağlı salçalı baharatlı yiyeceklerden uzak dur.ben kendime patates haşlıyorum acıktıkça tuz ve ekşi ile yiyorum.baya faydası oluyor.bide yoğurt-domates-pirinç üçlüsüyle çorba yapıyorum tuzlayıp yiyorum.bunlar midemi bulandırmıyor,tavsiye ederim;)

Beyaz leblebi....

kesinlikle. benim hiç bulantım olmadı halada öyle gidiyorum şükür. Leblebi süper ilaçlar agrı yaptığında mide suyunu alsın diye yiyorum ben. Ama abartma bu seferde kabızlık olur. Doktorların en korktuğu şey. Allah korusun açılma felan yapar.

Hayırlı olsun :nazar:

Mrb kizlar.bugun katildim araniza.2 ay once 6 haftalik bebegimin kalp atislari olmadigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim melegimi kaybettim. 4-5 gundur mide bulantilarim ve gazim var. 2 gundur de kahverengi akinti geldi.ayni bi onceki hamileligimde oldugu gibi.sabah test yaptm negatif cikti ama adetime daha 6 gun var. Erken sevinmek istemiyorum.hayal kirikligi cok kötü. Acaba bebegimiz gelmis midir? Cok da merak ediyorum.

Elma yee elma iyi gelir. Fazlada yapcak bisi yok normal bu bulantilar.

Back