- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 43
- Konu Sahibi Yakamozzz33
Kızlar BEBEĞİMİ KAYBETTİM ...Tarifsiz bi acı bu, kanamanın sebebi oymuş meğerse bugün dayanamadım tekrar doktora gittim karından yapılan muayenede kalp atışı görülmedi ben diğer doktorun söylediği sözlere dayanarak benimki iki hafta geriden gidiyormuş karından görünmüyordur henüz dedim doktor hanıma (diğer gittiğim doktor gelişiminin iki hafta geriden gittiğini söylemişti ve düşük riskin yüksek demişti ) doktorda alttan bakalım öyleyse dedi görünmesi lazım dedi embriyoyu gördü ama kalp atışı göremedi kalbi durmuş bebeğimin :gitme:senağlama ama benim anlamadığım zaten hiç kalp atışı görmedik ki nasıl atmadan durdu? bugün gittiğim doktor çok iyi bi doktor olmasa doktor anlamıyo diycem ama imkansız neredeyse bu ihtimal... Hem 7 haftalık bebeğin kalbi atmazmı normalde?Ben yinede salı gününe kadar beklemeyi tercih ettim, salı günü kürtaj olacamsenağlama :çok üzgünüm: ne çok sevinmiştik doğacagını öğrendiğimizde her gece dua ediyordum sağlıklı bi şekilde kucagıma alırım inşallah diye bebeğim beni bırakmasın diye ...Ama gitti ölmüş bebeğim ...Daha büyüycekti o yumuk yumuk elleri olacaktı pamuk tenine dokunacaktı annesi, onun o güzelim kokusunu içine çekecekti kıyafetleri bile hazırdı şimdiden ...İlk hamileliğin hevesi işte insan herşeyi bi an önce yapmak istiyor cinsiyetinin belli olmasını bekleyemem odasını alır hazırlarım ben hemen diyordum...Babasıyla ne isimler bulmuştuk yavruma kız olursa Alya erkek olursa Arda olacaktı...Hepsi hayalde kaldı bütün hayallerimiz uçup gitti...:çok üzgünüm: senağlama Tarifsiz bi acı gerçekten yavrumun öldüğüne mi üzüleyim doğumu için şimdiden gün sayarken ilk göz ağrımızın ölüm haberine alışmayamı çalışayım ilk çocugumuzun ölmesinin psikolojisinden mi kurtulmaya çalışayım bilmiyorum ... Uzunca bi süre ne çocuk nede hamile görmek istemiyorum her hamile bi bayan gördüğümde kendi çocugum gelecek aklıma onunla kıyaslıycam yaşasaydı şu kadarlık olacaktı diycem eminim...Hamie birisini gördüğümde Göz yaşlarım boşanır tutamam kendimi diye korkuyorum ...Aklımın ucundan geçmiyordu kalbinin durmuş olacagı ben hala düşük riski sanıyordum gerekirse 9 ay yatar hiç kalkmam yeterki bişey olmasın ona diyordum meğerse ölmüş bile bebeğim Allah kimseye yaşatmasın çok çok kötü bi durum nasıl kurtulacam bilmiyorum ...Bide ölü bi bedeni vücudunda taşımak herşeyden kötü senağlama kürtajdan da çok korkuyorum ama hiçbişey onun ölümünün verdiği acı kadar büyük acı veremez eve geldiğimde bağıra çağıra ağladım şimdide yalnız kalmak istiyorum sadece... Kafayı yiycem galiba... senağlama
canım benim ne kadar üzülme desemde boş acın zamanla dinecek
ben aynı olayı iki kere yaşadım hemde ikincisi aşılam ile olmuştu ve ikizdi
ama ikinci kürtajımdan sonra hemen hamile kaldım ve çok şükür bu günlere geldim
sana tek tavsiyem kürtajdan sonraa hiç korunma ve üzülmedee... kürtajdanda hiç korkmaa anestezi altında hiç bişey hissetmiyosun bile.. inşallah en kısa zamanda hamile kalır bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın :Saruboceq: