N Nazz44 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 406 103 34 16 Kasım 2021 Konu Sahibi ads42 #21 benkucukanne .!.: Cok gecmiş olsun kacıncı haftada durmus gelişimi ilk gebelik miydi Genişletmek için tıkla... 6. Haftada durmuş gelişimi evet ilk gebelikti
benkucukanne .!.: Cok gecmiş olsun kacıncı haftada durmus gelişimi ilk gebelik miydi Genişletmek için tıkla... 6. Haftada durmuş gelişimi evet ilk gebelikti
senaaanur Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2017 518 173 35 16 Kasım 2021 Konu Sahibi ads42 #22 Nazz44 .!.: 6. Haftada durmuş gelişimi evet ilk gebelikti Genişletmek için tıkla... Çok gecmıs olsun ilk gebeliklerde normal sayılıyor ama yine de tedbir amaclı pıhtılaşma ve gen testlerini yaptırmanı öneririm
Nazz44 .!.: 6. Haftada durmuş gelişimi evet ilk gebelikti Genişletmek için tıkla... Çok gecmıs olsun ilk gebeliklerde normal sayılıyor ama yine de tedbir amaclı pıhtılaşma ve gen testlerini yaptırmanı öneririm
N Nazz44 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 406 103 34 16 Kasım 2021 Konu Sahibi ads42 #23 benkucukanne .!.: Çok gecmıs olsun ilk gebeliklerde normal sayılıyor ama yine de tedbir amaclı pıhtılaşma ve gen testlerini yaptırmanı öneririm Genişletmek için tıkla... Bu belirttiğiniz testler nedir acaba detay verebilir misiniz? Mesela gen testi nasıl bakılıyor.
benkucukanne .!.: Çok gecmıs olsun ilk gebeliklerde normal sayılıyor ama yine de tedbir amaclı pıhtılaşma ve gen testlerini yaptırmanı öneririm Genişletmek için tıkla... Bu belirttiğiniz testler nedir acaba detay verebilir misiniz? Mesela gen testi nasıl bakılıyor.
Strongmom_ Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Eylül 2012 8.323 6.798 5 Temmuz 2022 Konu Sahibi ads42 #24 ozlemgundogdu .!.: Evet canım , 4. Denemede kullandım tutunmamıştı embriyo,5. denemede de kullandım ama boş gebelik oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... Merhaba kürtaj olup genetiğe göndermişsiniz sonuç ne çıktı acaba
ozlemgundogdu .!.: Evet canım , 4. Denemede kullandım tutunmamıştı embriyo,5. denemede de kullandım ama boş gebelik oldu maalesef. Genişletmek için tıkla... Merhaba kürtaj olup genetiğe göndermişsiniz sonuç ne çıktı acaba
ozlemgundogdu Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2018 1.606 1.962 43 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi ads42 #25 The 100 .!.: Merhaba kürtaj olup genetiğe göndermişsiniz sonuç ne çıktı acaba Genişletmek için tıkla... Sonuçta bir problem olmadığını söyledi doktor.Ancak daha sonra tüp bebek denemelerim Hep başarısız geçti.
The 100 .!.: Merhaba kürtaj olup genetiğe göndermişsiniz sonuç ne çıktı acaba Genişletmek için tıkla... Sonuçta bir problem olmadığını söyledi doktor.Ancak daha sonra tüp bebek denemelerim Hep başarısız geçti.
Strongmom_ Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Eylül 2012 8.323 6.798 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi ads42 #26 ozlemgundogdu .!.: Sonuçta bir problem olmadığını söyledi doktor.Ancak daha sonra tüp bebek denemelerim Hep başarısız geçti. Genişletmek için tıkla... Anladım cnm hayırlısı ile nasip etsin Rabbim
ozlemgundogdu .!.: Sonuçta bir problem olmadığını söyledi doktor.Ancak daha sonra tüp bebek denemelerim Hep başarısız geçti. Genişletmek için tıkla... Anladım cnm hayırlısı ile nasip etsin Rabbim