• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık hamileyim eşimle ilişkiye girmiyorum

serfhkor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
8
0
1
22
Çünkü çok halsizim mide bulantım var hasta gibiyim halim olmuyor kocamdan uzak duruyorum hep bu ne zaman biter

Merhaba, ben 8. aydayım ve 8 aydır 0 münasebet çünkü rahim ağzı kısalığım var, doktorum kesinlikle önermedi.

Çünkü çok halsizim mide bulantım var hasta gibiyim halim olmuyor kocamdan uzak duruyorum hep bu ne zaman biter
16. Haftada felan bulantilarin geçer doktorun da müsaade ederse o zaman rahat rahat yapabilirsiniz. Bizde bir kısıtlama olmadı mide bulantilarim da geçince eski hayatımıza döndük yani

Yaşadıklarınız normal zaten16.haftaya doğru bulantınız ya biter ya da baya azalır.O ara eşinizle ilişki yaşayabilirsiniz.Ama son 3 ay karnınız zaten büyüdüğü için maalesef yinr uzak durabilirsiniz.Tabi herkeste aynı değil ve doktorunuz ne önerirse .Ben de sizin gibiydim.İşten gelip direkt uyurdum.Gözümü açamazdım açsam da sürekli bulantım vardı.Biraz sabır çok zor gibi geliyor ama ilk 3 ayı atlattıktan sonra eski hayatınıza tekrar dönersiniz 🌸

Yasak değilse sakıncası yok zaten burası ayrı bi konu. Ama o dönemde herkes az çok aynı şeyleri yaşıyor. Üzülmeyin sonrası daha iyi olacaktır inş.

Bu kişiden kişiye değişir. Bazı kişilere doktor yasak koyuyor mesela bizim öyle olmuştu. Ama onun haricinde başlı başına sizin istememiz bile yeterli bir sebep ilişki olmaması için

Back