7 haftalık hamileyim bebeğim 6 haftalık görünüyor

Kbraaa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2022
7
6
1
26
7 haftalık hamileyim bebeğim 6 haftalık görünüyor Bi kaç doktora gittim Bi doktor kese var bebek yok dedi Bi doktor bebek var 6 hafta da kalmış dedi. Biri de sağlıksız Bi gebelik diyemem ama kalp atışı görünmüyor dedi hcg me falan baktılar her şey normal bana beklememi söylediler ama içim içimi yiyor çünkü Bi düşük yaptım başına gelen var mı nolur yardım edin 😔

Önce sakin ol daha çok yeni..
Benim bebeğimi 8. hafta da gördüler 9. hafta da kalp atışını duydular. 1-2 hafta daha bekle sonrasında tekrardan git. Stres yapma
Hayırlısı olsun

7 haftalık hamileyim bebeğim 6 haftalık görünüyor Bi kaç doktora gittim Bi doktor kese var bebek yok dedi Bi doktor bebek var 6 hafta da kalmış dedi. Biri de sağlıksız Bi gebelik diyemem ama kalp atışı görünmüyor dedi hcg me falan baktılar her şey normal bana beklememi söylediler ama içim içimi yiyor çünkü Bi düşük yaptım başına gelen var mı nolur yardım edin 😔
Aynı benim durumum bu cuma tekrar randevum var. Ümit kesmek yok son ana kadar

Önce sakin ol daha çok yeni..
Benim bebeğimi 8. hafta da gördüler 9. hafta da kalp atışını duydular. 1-2 hafta daha bekle sonrasında tekrardan git. Stres yapma
Hayırlısı olsun
Yaa o kadar beklerken ki süreciniz nasil gelişti. Çok sevindim inşallah bizim de bu şekilde gelişir 🙏

Benim 2 hafta geriden geç döllenme olabilir dedi doktorum.

Benim ilk bebeğim de iki hafta gerideydi. Geç döllenme olmuştur demişti doktor. Şimdi sekiz yaşında hiçbir sorun yok şükür. Sizlerin de öyledir inşaallah dua edin korkmayin

Bende perşembe gidicem bana haber ver olur mu inşallah bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Aminn siz de yazın mutlaka. Bu arada zehirlenme durumu gibi bir şey olmaz dedi doktor 12. Haftaya kadar

Bana da öyle dedi geç gelişiyor dedi çünkü tüm değerlerim normal
Benimde ilişki tarihimle uyumlu. Normalde 14 Haziran görünüyor ama ilişki tarihim 27 haziran ve 5. Hafta da 6+3de de 2 gittiğimde de sadece kese vardı.

Benim ilk bebeğim de iki hafta gerideydi. Geç döllenme olmuştur demişti doktor. Şimdi sekiz yaşında hiçbir sorun yok şükür. Sizlerin de öyledir inşaallah dua edin korkmayin
Ya masallah ne güzel. Şuan durumum çok değişik onunla bağ kurmak istiyorum ama kendimi kaptırip üzülmemek için tutuyrm. Rüyamda kızıma hamile olduğumu görünce o kadar mutluydum rüyamda seviniyrm sadece 😢 Allah'ım aratmasın bir evladım var ama bu durumda olmak zormuş.

Canım zaten olumsuz Bi şey olursa illa ki vucüt belli ediyor benim tüm belirtilerim devam ediyor sende durum nasıl
Benim de aynı bulantı hissim devam ediyor ama oğluma hamile iken çok çok daha fazlaydı bulantım. Daha ultrasna gitmeden bile her hamilelk aynı olmaz ama eşime demiştim bir aksilik mi var oğlumda bundan beterdim diye.

Ya masallah ne güzel. Şuan durumum çok değişik onunla bağ kurmak istiyorum ama kendimi kaptırip üzülmemek için tutuyrm. Rüyamda kızıma hamile olduğumu görünce o kadar mutluydum rüyamda seviniyrm sadece 😢 Allah'ım aratmasın bir evladım var ama bu durumda olmak zormuş.
Öyle gerçekten kaçıncı olursa olsun insan o bağı kuruyor doğunca ilki kadar sever miyim diyorsun seviliyor. Çok değişik çok güzel. Allah hayırla nasip etsin inşallah bebeğinizi

Öyle gerçekten kaçıncı olursa olsun insan o bağı kuruyor doğunca ilki kadar sever miyim diyorsun seviliyor. Çok değişik çok güzel. Allah hayırla nasip etsin inşallah bebeğinizi
Henüz sadcee kese oldgu için kendimi kaptrmak istemyrm.gibi dusunyrm. Yoksa keşke ikiz olsa diye geçiyor içimden 😍 benim kalbim o kadar sevgi dolu ki tüm çocukları sevecek kadar sanırım 😍 hic şüphem yok deli gibi seven bir ana olacgmdan ❤️😍
Rabbim.hayirlisi ise nasip etsin hepimiz için 🙏

Henüz sadcee kese oldgu için kendimi kaptrmak istemyrm.gibi dusunyrm. Yoksa keşke ikiz olsa diye geçiyor içimden 😍 benim kalbim o kadar sevgi dolu ki tüm çocukları sevecek kadar sanırım 😍 hic şüphem yok deli gibi seven bir ana olacgmdan ❤️😍
Rabbim.hayirlisi ise nasip etsin hepimiz için 🙏
Allah gönlünüze göre versin ben de çok seviyorum çocukları öğretmenim bir de ordan da bir sürü çocuğum var😃

Back
X