7 haftalik hamileyim 23 mm olmus kese ama bebek yok!

Snglcavt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
5
1
1
32
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim kese 23 mm olmuş doktor büyük ihtimalle boş gebelik dedi haftaya kürtaja gidecem 8. Haftada bebeğini görebilen var mi?

Çok zor bisi Rabbim yardımcın olsun peki bisi sorabilirmiyim hamilelik gibi belirti yasadinmi..insAllah bebisi görürsün

Gorebilenler varmış diye duydum ama ben 2 kez boş gebelik yaşadım ikisinde de 6.haftada görmedi doktorlar umut da vermediler ama ben umutla bekledim 3 hafta daha durum değişmedi kurtajla sonlandı ikside.Insallah sizin geç döllenmedir ve görünür bebek olmasa da dünyanın sonu değil tabiki.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Çok zor bisi Rabbim yardımcın olsun peki bisi sorabilirmiyim hamilelik gibi belirti yasadinmi..insAllah bebisi görürsün
Evet tüm hamilelik belirtileri var kabızlık mide bulantısı göğüslerde büyüme ve hassaslasma herşey normal ama sadece bebek yok

Gorebilenler varmış diye duydum ama ben 2 kez boş gebelik yaşadım ikisinde de 6.haftada görmedi doktorlar umut da vermediler ama ben umutla bekledim 3 hafta daha durum değişmedi kurtajla sonlandı ikside.Insallah sizin geç döllenmedir ve görünür bebek olmasa da dünyanın sonu değil tabiki.Hakkinizda hayırlısı olsun.
Inşallah ama insan bi umut bekliyo ilk gebeliğin benim 7 aylık evliyim

Inşallah ama insan bi umut bekliyo ilk gebeliğin benim 7 aylık evliyim
Benim bir oğlum oldu sonra arada 2 boş gebelik oldu ve sonra bir oğlum daha oldu cok şükür, bu çok karşılaşılan bir durummuş bende başıma gelince öğrendim doktorlara göre sağlıksız embriyo vücut onu kabul etmiyo bir şekilde oluşmuyor Allahım hayırlısını nasip etsin.

7 hafta baya uzun bir süre geç döllenme olmuş olabilir mi yumurtlamanızı takip ediyor muydunuz bebek yoksa da ümidinizi kaybetmeyin benimde 2 boş gebelikten sonra oğlum oldu evet çok üzülüyor insan ama en azından hamile kalabiliyorsunuz bu da ümit verici eğer boş gebelik ise eşiniz spermlerine baktırsın lütfen ihmal etmeyin

7 hafta baya uzun bir süre geç döllenme olmuş olabilir mi yumurtlamanızı takip ediyor muydunuz bebek yoksa da ümidinizi kaybetmeyin benimde 2 boş gebelikten sonra oğlum oldu evet çok üzülüyor insan ama en azından hamile kalabiliyorsunuz bu da ümit verici eğer boş gebelik ise eşiniz spermlerine baktırsın lütfen ihmal etmeyin
Muhtemelen geç döllenme olmuş çünkü 35. Gunumde kanda hcg değerim 17 çıkmıştı bebek kendine ancak geliyor olabilir mi ki?

Back
X