7 haftalık hamilelik

ipek9693

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2024
25
2
29
Arkadaşlar merhaba ben tüp bebek transfer ile hamile kaldım . Şuan 7+3 günlük hamileyim Allah çok şükür . Fakat sürekli kaşık bölgem de bir sızı bazı zamanlar daha da ağrı bazen bir ateş hissi geliyor . Bebeğin kalp atışını duyduk . Bir ishal bir kapız oluyorum .bir şeyler ters mi gidiyor hiç anlamıyorum bu kadar kasıkta haretketlenme olması normal mi . Diğer durum halsizlik … ama kaşığım beni çok etkiledi . Destek olursaniz çok sevinirim

Bir de çok fazla gaz sorunum var bunuda eklemek istedim

Bende 7+4 üm gazım oluyor cok buda kasıklara baskı yapıyor

Merhaba 1. Tup bebek 2. Dogal yollarla Hamıleyım suan 16+4 teyım fakat benım de kasık agrım 2 gun olunca hastaneye gıttım serum takıldı agrıdan kaynaklı o sekılde gectı bugun de kontrole doktoruma gıttıgımde bana düşük agrısı gıbı dedi cok detaylı baktı ultrasonda hersey normal cıktı cok şükür ama yıne de cok korkuyorum

Benimde hep ağrım sızım olurdu kasık bölgemde özellikle yumurtalıklarda kızlar çok kez gittim doktora ama normaldi herşey bi sıkıntı olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…