Merhaba kizlar 8+2 hamileyim 7 hafta 5 gunlukken cok utaniyorum ama esimle birlikte olduk arkasindan pembe renkte kanama oldu hemen ayaklarimi kaldirip uzandim uyumusum sabah kalktigimda hic bisey yoktu kac gundur surekli endise icindeyim devam etmedi bebegime bir şey olmusmudur cok korkuyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 haftalik gebeyim
- Konu Sahibi Bukre123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 8 haftalık gebelik gebelik gebelikte kanama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2016
- 184
- 114
- 103
- 38
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Ben de 8 haftalık hamileyim bana 12.haftaya kadar ilişki yasak dedi anladığım kadarıyla ilk üç ay riskli olduğu için yasaklıyorlarMerhaba kizlar 8+2 hamileyim 7 hafta 5 gunlukken cok utaniyorum ama esimle birlikte olduk arkasindan pembe renkte kanama oldu hemen ayaklarimi kaldirip uzandim uyumusum sabah kalktigimda hic bisey yoktu kac gundur surekli endise icindeyim devam etmedi bebegime bir şey olmusmudur cok korkuyorum
Ben de 8 haftalık hamileyim bana 12.haftaya kadar ilişki yasak dedi anladığım kadarıyla ilk üç ay riskli olduğu için yasaklıyorlar[/QUOT doktorum bana oyle bisey soylememisti gebeligimi ogrendigimden beri ilk defa olmustu zaten ondada kanma oldu
Cok yogun degildi zaten tam kanama diyemem sadece peceteyi surdugumde farkettim zaten cok korktum pembemsi renkteydi kirmizi degildiYoğunluğu nasıldı 1-2 damlamı yoksa baya kanama şeklindemiydi? Eğer birliktelikte eşin biraz sert davrandıysa olabiliyor sıkıntı olmuyor (devamı gelmedi dediğin için) ama doktor 15-20 günde bir öneriyor böyle durumlarda. Dikkat etmekte fayda var
Amin i
amin insallah doktora soramadim esimin isinden dolayi ilcede yasiyoruz merkeze 2 saat uzaklikta o durumda gitmeemin daha riskli olacagini dusundumDoktorunuza sorsaydınız ama devamı gelmediyse bişey olacağını sanmıyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ilcede oturuyorum esimin isi dolayisiyla burda imkan yok merkezde 2 saat uzaklikta malesefhekime danışmanda fayda var canım...burdan ne söylense yanlış olur.
insallah olmamistir canim tek istegim bu bisey olsaydi devam ederdi yada baska bi belirti olurdu diye icimi rahatlatmaya calisiyorumŞu doktorlar niye iyi bilgilendirmezler sinir oluyorum normalde kendisi de demedi bana zaten ben utana sıkıla sordum da öğrendim sen içini ferah tut canım allahın izniyle hiç birşey olmamıştır. Bir daha ki kontrolünde doktora herşeyi sor
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Korkmana gerek yok canım ama ilişki aralığını uzatın yani çok sık birlikte olmayın. Yine kanama olursa bu şekilde doktoruna sorarsın ama işk gebelikte yaşayan çokmuş okudumCok yogun degildi zaten tam kanama diyemem sadece peceteyi surdugumde farkettim zaten cok korktum pembemsi renkteydi kirmizi degildi
Sagolun icimi rahatlattiniz iliskimi komple kestik bebegime bsy okucak diye cok korktumKorkmana gerek yok canım ama ilişki aralığını uzatın yani çok sık birlikte olmayın. Yine kanama olursa bu şekilde doktoruna sorarsın ama işk gebelikte yaşayan çokmuş okudum
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Düşük tehliken yoksa birşey olmaz biz haftada 1 birlikte oluyorduk eşimle ilk öğrendiğimde 10 gün olmamıştık keseyi göremediğimiz için sonrasında düzenli olarak birlikte olduk sadece dikkat ettik. Düşük tehliken varsa ki bunu doktorun söyler zaten o zaman 15-20 günde bir olursunuz ya da doktorunuz ne kadar sürede bir derse geçmişler olsunSagolun icimi rahatlattiniz iliskimi komple kestik bebegime bsy okucak diye cok korktum
Sagol canim icin baya rahatladi cok sagolun bide ben hic bir belirti yasamiyorum goguslerde agri bulanti vs. Hic birsey yok sadece açlik saat basi midemde kazinma siz ne durumdasiniz belirti olmamasi normalmiDüşük tehliken yoksa birşey olmaz biz haftada 1 birlikte oluyorduk eşimle ilk öğrendiğimde 10 gün olmamıştık keseyi göremediğimiz için sonrasında düzenli olarak birlikte olduk sadece dikkat ettik. Düşük tehliken varsa ki bunu doktorun söyler zaten o zaman 15-20 günde bir olursunuz ya da doktorunuz ne kadar sürede bir derse geçmişler olsun
- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
Kişiden kişiye değişir canım benim ilk 3 ay bulantım çok oldu göğüslerim zaten hep adet zamanımda da şişerdi şişmeye devam etti ama zamanla azaldı. Açlık kazınma bende hiç olmadı akıntı hiç olmadı. Ara ara kasıklarımda ağrı oldu hala olur. Başka ne var bilmiyorum aklıma bunlar geldi :) hı mesela çok baş dönmem olmadı. Yani öyle herkeste aynı olcak diye birşey yok hiç belirti vermeyebilirSagol canim icin baya rahatladi cok sagolun bide ben hic bir belirti yasamiyorum goguslerde agri bulanti vs. Hic birsey yok sadece açlik saat basi midemde kazinma siz ne durumdasiniz belirti olmamasi normalmi
Anladim canim tesekkur ederim beb cok rahatım simdilik sonra olurmu bilmiyorumKişiden kişiye değişir canım benim ilk 3 ay bulantım çok oldu göğüslerim zaten hep adet zamanımda da şişerdi şişmeye devam etti ama zamanla azaldı. Açlık kazınma bende hiç olmadı akıntı hiç olmadı. Ara ara kasıklarımda ağrı oldu hala olur. Başka ne var bilmiyorum aklıma bunlar geldi :) hı mesela çok baş dönmem olmadı. Yani öyle herkeste aynı olcak diye birşey yok hiç belirti vermeyebilir