Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kişiden kişiye değişiyor bende 6 haftalık dedikleriniz bende de yok sadece göğüs ağrısı var hafifKızlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim ama ne göğüs ağrım ne bulantım ne aşerme ne baş dönmesi hiçbir şey yok sizce bu normal mi ? Kalp atışlarını falan duyduk ama insan yine de bir tedirgin oluyor
Yaaa öyle mi düşünelimÇok şanslısınız![]()
Bende de vardı göğüs ağrısı sonra geçtiBence kişiden kişiye değişiyor bende 6 haftalık dedikleriniz bende de yok sadece göğüs ağrısı var hafif
Benim doktorum bulantı varsa biz ona gebeliğin sağlıkla bir şekilde devam ettiğini söylebiliriz demişti o yüzden biraz kafam karıştı açıkçasıOlmak zorunda değil ki belirti adı üstünde, tüm belirtiler herkeste olsa hamilelik aşırı çekilmez bi şey olurdu. İleriki haftalarda başlayabilir de başlamayabilir de
AnladımBende de vardı göğüs ağrısı sonra geçti
Ay yok olur mu ya öyle şey :)) bulantısız bebek gibi hamilelik geçiren bi ton insan var. Ha bulantı başlar bi anda çat diye kesilir bi kontrol ettirmek faydalı olur, tüm belirtiler için geçerli bu ama en başından beri yoksa çok d dert edilmemeli benceBenim doktorum bulantı varsa biz ona gebeliğin sağlıkla bir şekilde devam ettiğini söylebiliriz demişti o yüzden biraz kafam karıştı açıkçası
Anladım teşekkür ederim bir nebze de olsa tedirgin oluyor insan :)Ay yok olur mu ya öyle şey :)) bulantısız bebek gibi hamilelik geçiren bi ton insan var. Ha bulantı başlar bi anda çat diye kesilir bi kontrol ettirmek faydalı olur, tüm belirtiler için geçerli bu ama en başından beri yoksa çok d dert edilmemeli bence
MerhabalarKızlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim ama ne göğüs ağrım ne bulantım ne aşerme ne baş dönmesi hiçbir şey yok sizce bu normal mi ? Kalp atışlarını falan duyduk ama insan yine de bir tedirgin oluyor
Sağlıkla duyarsınız inşallah gerçekten çok farklı bir duygu sağ Salim kucaklarımıza alalım bebişlerimiziMerhabalarBen de 6.hafta içerisindeyim henüz kalp atışını duyamadım ama inanın halsizlik-iştahsızlık dışında başka bir şeyim yok henüz. İnşallah korkulacak bir şey yoktur, Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
![]()
Amiin hayırla kolaylıkla inşallah. Biz gönlümüzü ferah tutup bu zamanların tadını mı çıkarsak?Sağlıkla duyarsınız inşallah gerçekten çok farklı bir duygu sağ Salim kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
İnsanın elinde olmuyor 1 buçuk sene sonra geldi bebişim sımsıkı tutunsun istiyorum banaAmiin hayırla kolaylıkla inşallah. Biz gönlümüzü ferah tutup bu zamanların tadını mı çıkarsak?zira ilerleyen zamanlarda bu günlerini ararsın diyenler çok.
![]()
Boşver olmasın daha iyi. Bende de mide bulantısı olmadı mesela ama her ay farklı bir şeye evriliyor vücudun zaten. Kolay bir süreç değil. Ne kadar az belirti o kadar rahat hamilelikKızlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim ama ne göğüs ağrım ne bulantım ne aşerme ne baş dönmesi hiçbir şey yok sizce bu normal mi ? Kalp atışlarını falan duyduk ama insan yine de bir tedirgin oluyor
Çok sağolun inşallah öyledirHiç tedirgin olmayın. Herkesin bünyesi farklıdır. Güzel düşünün güzel olsun. Bebeğiniz inşallah sağlıklıdır iyidir.![]()
Boğazımda acayip bir gıcıklanma var hamile olduğumu öğrendiğimden beriBoşver olmasın daha iyi. Bende de mide bulantısı olmadı mesela ama her ay farklı bir şeye evriliyor vücudun zaten. Kolay bir süreç değil. Ne kadar az belirti o kadar rahat hamilelik![]()
Yok sanmıyorum ama şimdiden sonra hasta olmamaya çok dikkat et. Çok kalabalık ortam da bulunma. İnsanlarla çok yakın temasta bulunma. Dışarı da tuvalete gitmemeye çalış. Eşinle cinsel ilişkin olursa mutlaka kondom takın mikrop kapma. Yanii çok dikkat et kendine hasta olmaBoğazımda acayip bir gıcıklanma var hamile olduğumu öğrendiğimden beribilmiyorum gebelikle bir alakası var mı ama çok rahatsız edici ilaçta kullanamıyorum
Cook normal bende oğlumda öyleydimKızlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim ama ne göğüs ağrım ne bulantım ne aşerme ne baş dönmesi hiçbir şey yok sizce bu normal mi ? Kalp atışlarını falan duyduk ama insan yine de bir tedirgin oluyor