• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık Gebelik

Kayratubaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
3
1
1
31
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var bebeğin kalp atışını duyduk ama doktor kesenin olması gerekenden küçük olduğunu %70 ihtimalle kalp durması olabileceğini söyledi sizin başınıza geldi mi​

Doktor direk herşey yolunda dedi benim şu an 6hafta 5 gün kalp atışını da duydum . Sormadım bir sorun olmayınca

Doktor direk herşey yolunda dedi benim şu an 6hafta 5 gün kalp atışını da duydum . Sormadım bir sorun olmayınca
Canım bol su içersen bişey olmuyor günlük en az 2 litre su tüket bide havuç ye 3 tane yeterli günlük bende doktor söylemişti kese biraz küçük diye bende bol su içtim 10 gün sonra gidince düzelmişti su içilmeyince oluyor genelde bu durum düzenli su içersen böyle bir sorun kolay kolay yaşanmaz

Canım peki sende kasık ağrıları özellikle sol taraf ne kadar oldu benim hala devam ediyor
Benim ilk zamanlar oldu şuan çok ayakta durursam oluyor onun dışında yok ama şişkinlik oluyor hep o biraz karnımı agrıtıyor benim de bu belirtiler herkeste farklı oluyor canım

Back