• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 haftalık gebelik idrarda beli olurmu

Baş dönmesi miyde bulantım var test yaptım hamile miyim bakarmısınız

• Hamile

OY: 2 25,0%
  • Hamile değil

OY: 5 62,5%
  • Test bozuk

OY: 1 12,5%

• Ankete Katılan
    8

Umsefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2020
74
7
36
29
Çok başka test de aklemiştim eklenmemiş ben temuzun 29 adet olmam lazımdı olmadım ogustosun 2 oldum edet şimdi mide bulantısı feci şekilde baş dönmesi kilo almaya başladım anlımda sivilce bir de bir iki damlam kanama geldi yeni hem adet görüp hem hamile olunuyormuş ben de test yaptım testi saahat 6.30da yaptım negatif di uyudum uyandım 4 de testi atmak için gittiğimde silinik ikinci belirmiş bakarmısınız banamı öyle geliyor yoksa hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_20200823_003041.webp
    IMG_20200823_003041.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleme:
7 haftalık gebelik testte net bir şekilde görünür. Sizi üzmek istemem ama testte ikinci çizgiyi göremedim. Pazartesi günü bir de kan verin isterseniz daha sağlıklı olur.

. neden 7 hafta. eger son ılıskıden bu yada 5 hafta falan gectı dıye ondan dusunmussenız malesef boyle cıkmaz kopkoyu cızgı cıkar. hatta usg da kalp bıle dınlenır. şayet adet gecıkmesı olmus ve ne zaman yumurtlama oldugunu bılmıyorsanız belkı yenı hamıle kalmıssınızdır. gec dollenme dedıklerı gecıkmıs yumurtlamadan meydana gelmıs gebelık belkı de gozukmeyebılır. ama bu test negatıf:S

mutlaka gorulur henuz aksini cevremde duymadim,gormedim..aa pardon su tlc de izledigimiz hamile oldugumu bilmiyorumdum.programi haric 🙉🙊🙈testi birkac saat tuttugunuz idrarla yapin..Hakkinizda hayirlisi olsun ❤🤲🦋

Test bu mu neden içini söktünüz orda bir kac çizgi var koyu olanın yanında bi biraz açık bi de daha Bi açık iki çizgi 7 hafta dediginiz adet olmayalı 20 gün olmuş artık usg de bile görünür
Sökmeden koymuştum koyulmamış bir çizgi varmı yoksa yanılıyomu diye bakmak için sökmüştüm testi

Sökmeden koymuştum koyulmamış bir çizgi varmı yoksa yanılıyomu diye bakmak için sökmüştüm testi geçikme olmadı temuzun 29 adet olmam lazımdı olmadım ogustosun 2 sinde oldum miydem bulantım aşırı derecede baş dönmesi iki damlam kan geldi iki gün öncesi dediler hem adet olup hamile olabiliyormuşun üstüne olmuşun dediler test yaptım bende

Maşallah ne çok belirti varmış. Onca belirtiye göre bu test negatif bence kurumuş geçersiz sayılır. 7. Hafta olsa çok çok net olur kalp bile duyulur zaten. Yumurtlamanı da bilmiyorsun büyük ihtimal bnce tekrarla 5dk içinde bşy çıkarsa vardır yoksa yok

Back