Ya gözlerim dolduDün saat 11 de kürtaj oldum . Anestezi altında yapıldı, bedenen acı hissetmedim ama ruhen cok zor oldu. Allah daha beterin korusun diyorum yinede
Sağolasın bu arada beni merak ettin en yakın arkadaşlsrım bile yazmadı. ..
İnşallah cnm, siz hamilesiniz bana da dua edin hamile kadının duası daha güzel olur. ...Ya gözlerim dolduçok sükür atlattın artık yaşanan hersey bize tecrübe dediğin gibi Rabbim beterinden korusun... inşallah bundan sonraki surecin harika olur güzel haberler verirsin bize
Ah canım ya çok mu ıstıyorsun anne olmayıİnşallah cnm, siz hamilesiniz bana da dua edin hamile kadının duası daha güzel olur. ...
Daha önce anne oldum bebeğim doğdu ama 6 aylıkken vefat etti, akciğerlerine anne sütü kaçtı ve cıkaramadık. 3 yıl oldu tekrar istedik böyle oldu inşallah bundan sonra sağlıklı bebeklerim olur...Ah canım ya çok mu ıstıyorsun anne olmayıtabi ki dua ederım sen de bana dua et alışamadım hala hamileliğe hormonlarım alt üst boyle de cok zor inan
Aksam okudumdan beri aklımdan çıkmadın ne yazayım bulamadımBenim ikiz bebişler. Aynı gün döllendiler, aynı gün transfer edildiler ama 6.haftada biri tutmuş diğer kese boş demişlerdi. Ama sonradan ikisinin de dolu olduğunu
Kız bişi yok ki ikiz gebeyim şu anda. Sonradan oluştu biri hatta şimdi haftaları bile eşitlendiAksam okudumdan beri aklımdan çıkmadın ne yazayım bulamadımAllahım sana sabır versin inşallah kucagını bir an once doldursun sağlıkla hayırlısıyla amiiin
Merhaba son durumunuz nedir inşallah güzel haberler almışsınızdırMerhaba. Son adet tarihime göre 7+3 gebeyim geçen hafta normal kese gözüktü 5mm idi. Bu hafta kese 14 mm olmuş fakat ne yolk kesesi nede bebeğe dair bi bulgu yok ve kesenin 5-6 haftalik durduğunu söylediler. 2 farklı doktora gittim birisi boş gebelik kürtaj olursun dedi diğeri geç döllenme olabilir daha çok küçük 10 gün kadar bekleyelim bidaha bakalım dedi. Başına böyle bişey gelmiş olan varmı ne yapmam lazım bilmiyorum. İlerleyen haftalarda bebek gözükürmü
Çok hafif anestezi veriyorlar uyuyorsunuz o kadar.Ben de düşükten dolayı olmuştum.Sonrasında adet sancısı gibi ağrım oldu ilaçla geçti bir gün sonra hiçbirşeyim kalmadı.Kürtaj dan cok korkuyorum anestezi altında mı yapılır acaba
Merhaba açıkcası bu durumu başka doktorla paylaştığımda 2 hafta daha bekleyelim dedi zaten kürtajdan çok korkuyorum yani doktora gitmekten kaçıyorum cesaretimi toplayabilirsem gidicemMerhaba son durumunuz nedir inşallah güzel haberler almışsınızdır
Şu an 10. Haftadasın sanırım dimi canımMerhaba açıkcası bu durumu başka doktorla paylaştığımda 2 hafta daha bekleyelim dedi zaten kürtajdan çok korkuyorum yani doktora gitmekten kaçıyorum cesaretimi toplayabilirsem gidicemŞuan 3 doktor kürtaj dedi biri bekleyelim dedi diye bekliyorum
Evet sat hesabında 10. hafta ama kese durumu 2 hafya geriden gidiyodu ona göre düşünerek kontrole gitmeyi düşünüyorumŞu an 10. Haftadasın sanırım dimi canım
Hıc bebek gorulmediyse eger hala.. pek umutlu değil gibi. İnşallah kalbine gore olsunEvet sat hesabında 10. hafta ama kese durumu 2 hafya geriden gidiyodu ona göre düşünerek kontrole gitmeyi düşünüyorum
Yok canım hiç gözükmedi zaten umudumda kalmadı sadece kendimi rahatlatmak adına bukadar bekliyorum. Çevremde iki kişi bu şekildeydi biri 10.haftada gözüktü biri 9.haftada umudum yok ama erkende davranmak istemedim bu sebeptenHıc bebek gorulmediyse eger hala.. pek umutlu değil gibi. İnşallah kalbine gore olsun
İnşallah zarar vermez canımm sana beklemek de.. onlarda 2 hafta geride miydi son adetlerine gore mi 9 ve 10 haftalarda gormuşler?Yok canım hiç gözükmedi zaten umudumda kalmadı sadece kendimi rahatlatmak adına bukadar bekliyorum. Çevremde iki kişi bu şekildeydi biri 10.haftada gözüktü biri 9.haftada umudum yok ama erkende davranmak istemedim bu sebepten
İnşallah çok uzatmıycam zaten haftaya bikere daha muayene olup muhtemelen kürtajİnşallah zarar vermez canımm sana beklemek de.. onlarda 2 hafta geride miydi son adetlerine gore mi 9 ve 10 haftalarda gormuşler?
İşte kuzum ondan sordum bende son adete gore sen 10 içindesin haftaya mutlaka git ama ihmal etme… yeni gebelik için rahmin hasar almamış olsun. Beklemek de cok iyi değilİnşallah çok uzatmıycam zaten haftaya bikere daha muayene olup muhtemelen kürtajİkisindede son adet tarihine göreydi canım
Evet haklısın canım haftaya ihmal etmeden gidicem zaten sonrası içinde planlamalar gerekiyo kürtajdan sonra ara vermeden yeniden gebelik için deniycem 2 3 ay bekleyecek sabrımda kalmadı Rabbim hayırlısıyla tez zamanda isteyen herkese versin inşallahİşte kuzum ondan sordum bende son adete gore sen 10 içindesin haftaya mutlaka git ama ihmal etme… yeni gebelik için rahmin hasar almamış olsun. Beklemek de cok iyi değil
İnşallah tez zamanda sağlıklı gebeliğin olur kavusursunEvet haklısın canım haftaya ihmal etmeden gidicem zaten sonrası içinde planlamalar gerekiyo kürtajdan sonra ara vermeden yeniden gebelik için deniycem 2 3 ay bekleyecek sabrımda kalmadı Rabbim hayırlısıyla tez zamanda isteyen herkese versin inşallah