7 haftalık bebeğimin kalbi durdu

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
Kızlar çok üzgünüm 6 haftalikken kalp atışını duyduk çok ama çok mutlu olduk ne yazık ki mutluluğumuz yarim kaldı dün dr gittik ve kalp atışını duyamadi alttan bakti detaylıya gönderdi ne yazık ki kalbi durmuş bugun ise aldılar nasıl üzgünüm anlatamam size ilk defa böyle bisey yasıyoruz eşimle yıkıldık resmen basına böyle bişey gelen veya çevresinde olanlar var mi nolur destek verin bana çok kötüyüm :(( yaşasaydı bende Ocak ayında anne olacaktım :((

Allah sabır versin 3 kere yaşadım. 1 ay sonra genetik ve trombofili tahlil yaptr 3 tane yasadm de öle yaparlar genetiği. Kürtaj mı oldun. Kürtaja en az 6 ay beklemelisin folik asite başla ilk adetten sonra. Zor yaa çok zor ama dua et canm neler okuduk burda geçen Bi arkadaş 32 haftalık bebegini cansz dogurdu. Allah sabır versin. Sakın isyan etme vardır Bi hayr.

Kızlar çok üzgünüm 6 haftalikken kalp atışını duyduk çok ama çok mutlu olduk ne yazık ki mutluluğumuz yarim kaldı dün dr gittik ve kalp atışını duyamadi alttan bakti detaylıya gönderdi ne yazık ki kalbi durmuş bugun ise aldılar nasıl üzgünüm anlatamam size ilk defa böyle bisey yasıyoruz eşimle yıkıldık resmen basına böyle bişey gelen veya çevresinde olanlar var mi nolur destek verin bana çok kötüyüm :(( yaşasaydı bende Ocak ayında anne olacaktım :((
Ben de aynı şeyi 1.5 sene kadar önce yaşadım. 7. hafta kese bozuldu. Oysa ki bir hafta öncesinde kalp seslerini duymuştum. Yaşasaydı şu an 1 yaşında olacaktı.

İlk gebelikte olabiliyor diyor sonra da oluyor 2. gebeliğe genetik tahlil olmuyor 3 olmalı diyor eee 3.de kaybedioz sonra genetik araştırma ula zaten canm gitmiş senem gitmiş psikolojim gitmiş aaa evet genetik skntı olabilir diyor yaşayan Arkadaşlar ihmal etmeyin

İlk gebelikte olabiliyor diyor sonra da oluyor 2. gebeliğe genetik tahlil olmuyor 3 olmalı diyor eee 3.de kaybedioz sonra genetik araştırma ula zaten canm gitmiş senem gitmiş psikolojim gitmiş aaa evet genetik skntı olabilir diyor yaşayan Arkadaşlar ihmal etmeyin
Kaybiniz icin cok uzuldum. Yazdiklariniz ucretsiz tahlil icin dogru. Ilk kayip sonrasi genetik taramayi ozelde yaptirabilirsiniz. 2.el tofas parasi civarinda. Ama ne oldugu bilinip yola cikilir. Ayni acilar yasanmaz.

Üniversite hastanesi için bahsettim

Parçayı patolojiye gönderdiler onda çıkar mi neden olduğu ?

Hiç bişey çıkmıyor canm.

Peki neden olabilir ? 2. Olacaktı olsaydi ilki gayet sağlıklı sorunsuz olmustu bunda adet günümden itibaren kahverengi akıntılar geldi hep ve dr son adet tarihine göre daha küçük görünüyor demişti kalbini duyunca

Canim cok gecmis olsun. Benim de ilk gebeligim bos gebelik oldu ve kurtaj oldum.
Kurtaj sonrasi 3 ay korunma ve folik kullandiriyolar. Gebeligin henuz cok yeni oldugu icin biyuk ihtimal seni de 3 ay bekletecekler.
Suan cok uzgunsun biliyorum ama genelde ilk gebeliklerde cok görülüyomus.
Bak ben de cok agladim, cok yiprandim ama Allah simdi yine nasip etti korunma süreci bitince.
Yalniz degilsin, hepimiz bir kere olsun yasadik. Sen de saglikli bir sekilde evladina kavusacaksin insallah kendini yipratmamaya calis.
Allah tez zamanda yuzunu guldursun insallah 🙏

Çok üzüldüm gerçekten. Ben de bugün hamilelik haberimi aldım . Insan hemen alışıveriyor doğacak bebeğine sanki hep onunlaymış gibi hissediyor varlığından haberdar olur olmaz. Siz kalp atışlarını da duymuşsunuz Allah yardımcınız olsun nasip değilmiş demek ki. Umarım en kısa zamanda meleginize tekrardan kavuşursunuz .🙏

Canim cok gecmis olsun. Benim de ilk gebeligim bos gebelik oldu ve kurtaj oldum.
Kurtaj sonrasi 3 ay korunma ve folik kullandiriyolar. Gebeligin henuz cok yeni oldugu icin biyuk ihtimal seni de 3 ay bekletecekler.
Suan cok uzgunsun biliyorum ama genelde ilk gebeliklerde cok görülüyomus.
Bak ben de cok agladim, cok yiprandim ama Allah simdi yine nasip etti korunma süreci bitince.
Yalniz degilsin, hepimiz bir kere olsun yasadik. Sen de saglikli bir sekilde evladina kavusacaksin insallah kendini yipratmamaya calis.
Allah tez zamanda yuzunu guldursun insallah 🙏
Cok saol canm Allah razı olsun aminnn insallah insan yine olur mu diye çok korkuyor sebeplerinide bilmiyoruz bu çok üzüyor biraz temizlik yapıp arkadaşın dugunu vardı onda oynamistim biraz acaba ondan mi oldu diye de üzülüyorum :(

Benmde bi oglum var 3 Yaşında canm aynı durum oldu dediki Bi engeli vardır olsa engelli olabilirdi ondan düşmüştür. Tabi olabilir. Ama sonrasında bida bida olunca artk araştrdm az Bi pıhtılaşma sorunum çıktı. Simdi kan sulandırıcı kullanıyorum 14. Haftayı devirdik. Eger pıhtılaşma sorunun varsa bebegin kalbi durdurabilşyormuş. İlk bebegi saglıklı olup yaşayan çok arkadaş var bunu.

Benmde bi oglum var 3 Yaşında canm aynı durum oldu dediki Bi engeli vardır olsa engelli olabilirdi ondan düşmüştür. Tabi olabilir. Ama sonrasında bida bida olunca artk araştrdm az Bi pıhtılaşma sorunum çıktı. Simdi kan sulandırıcı kullanıyorum 14. Haftayı devirdik. Eger pıhtılaşma sorunun varsa bebegin kalbi durdurabilşyormuş. İlk bebegi saglıklı olup yaşayan çok arkadaş var bunu.

Evet dr da öyle dedi bana sizin kaç defa oldu kalbi mi durmuştu hep ? Bugun kan testi yapıldı hangi değer acaba kan pıhtılaşması ile ilgili ?

Evet 1kimyasal 2 kalp durması oldu. 6ve 8 Haftalarda. Canm normal kan tahlilin de pıhtılaşma belli olmuo 10 günde faln çıkıo trombofili paneli deniyor.

Cok saol canm Allah razı olsun aminnn insallah insan yine olur mu diye çok korkuyor sebeplerinide bilmiyoruz bu çok üzüyor biraz temizlik yapıp arkadaşın dugunu vardı onda oynamistim biraz acaba ondan mi oldu diye de üzülüyorum :(

Yok canim ya. Kimi kadin hamileyken esinden dayak diyo da yine dogurabiliyo. Ben de gecen gun icli icli aglayinca tum gun bebegime bi'sey olmusmudur diye kendimi yedim sonra bu dedigim aklima geldi.
Allah yiyecek ekmek verdiyse bu tarz seylerden bi'sey olmaz.
Ancak bu tarz seylerde genelde sagliksiz gebelik oldugu deniyo. Yani vucut bi'sekilde atiyo. En azindan benim bildigim boyle.

Back
X