Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan önce 4+6 da gittim alttan baktı bebeği bile gördü ama kalp atışı için erken dedi şimdi ne kalp atışı baktı ne de üstten bebeği net gördübundan önce kontrole gitmis miydiniz? gittinizse kaçıncı haftadaydı?
Peki olmazsa ne olacakMaalesef biraz daha beklemekten başka şansınız yok.
Şu an ne durumdasınızBiliyorum çok zor bir durum kendi bebeğimin kalbini 8+3 te falan duymuştum. 6. Haftada bakınca duyamadık doktorumuz da üzülmeyin sağlıksız gebelik ise düşer yoksa tutunur dedi. Sağlıklıysa sizinle olsun
Canım başka doktor varsa bir doktorda kalma benceYok mu böyle bişy yaşayan başka kimse
Böyle bi durumla karşılaştın mı hiç neden olabilir yarın başka bi doktora daha gitcemCanım başka doktor varsa bir doktorda kalma bence
Bir sürü nedeni olabilir , kan pıhtılaşması , embriyoda bir genetik sorun gibi . Siz pazartesi yeni bir doktora gidin . Eğer kalp atışı yoksa doktorla konuşur bir yol belirlersiniz.Böyle bi durumla karşılaştın mı hiç neden olabilir yarın başka bi doktora daha gitcem
Kan pıhtılaşması önlemek için Coraspin vermişti kullanıyorum kalp atışı olmadığından büyümemiştir değil miBir sürü nedeni olabilir , kan pıhtılaşması , embriyoda bir genetik sorun gibi . Siz pazartesi yeni bir doktora gidin . Eğer kalp atışı yoksa doktorla konuşur bir yol belirlersiniz.
Gittiniz mi tekrar doktora ?Kan pıhtılaşması önlemek için Coraspin vermişti kullanıyorum kalp atışı olmadığından büyümemiştir değil mi
Evet maalesef gelişmemiş bebek kalp atışı da duyulamadı sonlandırılacakGittiniz mi tekrar doktora ?
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki süreç kolaylıkla geçer sizin için.Evet maalesef gelişmemiş bebek kalp atışı da duyulamadı sonlandırılacak
Hayırlısı kısmet böyleymiş diyorumÇok üzüldüm geçmiş olsun. Umarım bundan sonraki süreç kolaylıkla geçer sizin için.
Peki bundan sonraki süreç nasıl olacak? Kürtaj mi ilaç mi verecekler yoksa düşmesi için ?Hayırlısı kısmet böyleymiş diyorum
Sizi çok iyi anlıyorum bende 2 kez aynı şeyi duydum doktordan 2 kez kürtaj oldum bir sene geçti şuan tekrar hamileyim kalp atışını duymadık henüz korkuyorum çok yine bende pıhtılaşma çıktı iğne kullanıyorum suan sizde baktırabilrsimizEvet maalesef gelişmemiş bebek kalp atışı da duyulamadı sonlandırılacak