- 7 Eylül 2015
- 12.207
- 31.230
-
- Konu Sahibi kavalakurabiyesi
Maasallah cok sevindim gozunuz aydin saglikla devam etsin gebeliginiz sihhatle kucaginiza alin..Kese göründü çok şükür :) ilk değerim 593.57 ikinci değerim 1628.54 doktor değerler çok iyi dedi haftaya kalp atışı nı duyacaz inşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallah :)
İnsallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ediyorum :) 5. Haftaya girdik ama kasık bel ağrısı çok çekiyorum normal mi hep korkuyorum ya giderse diyeMaasallah cok sevindim gozunuz aydin saglikla devam etsin gebeliginiz sihhatle kucaginiza alin..
ilac iciyorsunuz degil mi?İnsallah inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ediyorum :) 5. Haftaya girdik ama kasık bel ağrısı çok çekiyorum normal mi hep korkuyorum ya giderse diye
Folik asit verdi bi tahlil yaptık adını unuttum doktor ona bakıp öyle ilaç verecek. Amin inşallah çok teşekkür ediyorumilac iciyorsunuz degil mi?
kotu seyler dusunmeyin. rahat olun dinlenin bol bol istirahat edin.. Rabbim size bagislasin insallah..
Progesteron dü galiba ismi o tahlilden sonra ilaç veririm dedi doktorilac iciyorsunuz degil mi?
kotu seyler dusunmeyin. rahat olun dinlenin bol bol istirahat edin.. Rabbim size bagislasin insallah..
progestan iste kanama vs varsa kesede kanama alani varsa dusuk tehlikesi vs gibi durumlarda iciliyor. bebegin daha iyi tutunmasini, kesenin temizlenmesini sagliyor.Progesteron dü galiba ismi o tahlilden sonra ilaç veririm dedi doktor
Anladım doktor bana daha ilaç vermedi sadece test yarın test sonucu çıkar inşallah bu arada çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizdenprogestan iste kanama vs varsa kesede kanama alani varsa dusuk tehlikesi vs gibi durumlarda iciliyor. bebegin daha iyi tutunmasini, kesenin temizlenmesini sagliyor.
Sizdende bilmukabele.. Guzel haberlerinizi alalim yazin burdan :)Anladım doktor bana daha ilaç vermedi sadece test yarın test sonucu çıkar inşallah bu arada çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden
İnsallah çok teşekkür ediyorum :)Sizdende bilmukabele.. Guzel haberlerinizi alalim yazin burdan :)
Merhaba canım şimdi hastaneden geldik progesteron seviyem 19.9 çıktı doktor iyi dedi temiz çıktı dedi progestan diye de ilaç verdi ağrım çok fazla iyi gelir dedi. Kalp sesini duymayana kadar içim rahat etmeyecek ya kalp sesini duymazsam diye çok korkuyorumSizdende bilmukabele.. Guzel haberlerinizi alalim yazin burdan :)
sevindim canim degerininin iyi olmasina. ilaci aksamlari ic gunduz uyku yapabiliyor. saglikli haberler almaya devam ederiz insallah canim stres yapma kotu dusunme..Merhaba canım şimdi hastaneden geldik progesteron seviyem 19.9 çıktı doktor iyi dedi temiz çıktı dedi progestan diye de ilaç verdi ağrım çok fazla iyi gelir dedi. Kalp sesini duymayana kadar içim rahat etmeyecek ya kalp sesini duymazsam diye çok korkuyorum
. İlaç günde 3 defa hadiya uyku mu yapıyo 2 hafta sonra kpss var ve ben ders çalışıyorum kötü oldusevindim canim degerininin iyi olmasina. ilaci aksamlari ic gunduz uyku yapabiliyor. saglikli haberler almaya devam ederiz insallah canim stres yapma kotu dusunme..
Merhaba bende o önceki mide bulantılarım gibi olur sanırdım biraz bulanır bazı şeylerden miden bulanır sanırdım,bu koku hassiyeti bu bulantı başka bir şeymiş, vallaha bende filmlerdeki gibi sanırdım bu benzetmeniz çok hoşuma gittiEvet canim haftaya randevum var doktoruma soylicem. Insallah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Hep dizilerdeki gibi sanirdim miden bulanir azicik cikarir normal hayatina donersin sanirdim ama hic alakasi yokmus. Gunlerce haftalarca surebiliyormus hic bitmeden. Insallah bebeklerimiz saglikli olurlar :)