• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. HAFTADA KANAMA ADET GIBI

hatice-yakup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
2.946
2.639
83
Mrb kızlar suan 7 haftalık hamileyim
Ben 6+2 de şiddetli kanama ile hastanelik oldum aynı durum ertesi günde devam etti
Adetinden bile fazla oldu diyebilirim
Doktorum kan eski dedi ama rsmen şarıl şarıl akti kan
Ama sadece kan vardi doku felan yoktu
2 doktora 2 gün muane oldum
Kesem yerindeydi doktorum bol dinlen ve hiç bişey yapma dedi
Şuan kanama çok şükür durdu ve kanama süresinde hiç agrım olmadi
Benimle aynı durumu yaşayan veya bu duruma etrafında şahit olan oldumu lütfen cevap verin
Cumartesi tekrar randevum var ve günler geçmek bilmiyor
Bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum
Düşük bu kadar kısa sürede durumu yani kanama kesilir mi hemen ??
Bebegim yerindeydi şükür ama korkular bitmek bilmiyor
Yardımcı olursaniz çok sevinirim
Şimdiden teskler

Ben 6+2 de şiddetli kanama ile hastanelik oldum aynı durum ertesi günde devam etti
Benimle aynı durumu yaşayan veya bu duruma etrafında şahit olan oldumu lütfen cevap verin
Şimdiden teskler
Kanamaniz durduysa sikinti yok. Ben dusuk yaptim kasik agrim ve pihtili kanamam olmustu. Surekli dinlenin. Yiyecek ekmegi varsa bu dunyada ne olursa olsun saglikli bir sekilde dogacaktir.

Kanamaniz durduysa sikinti yok. Ben dusuk yaptim kasik agrim ve pihtili kanamam olmustu. Surekli dinlenin. Yiyecek ekmegi varsa bu dunyada ne olursa olsun saglikli bir sekilde dogacaktir.

Inşallah uzun süre sonra tüp bebekle hamile kalınca her durumdwn korkuyor insan
Bende köyü siyaha yakın kan pihtisi var ilm gun ama doktorum onun normal olduğunu birikmiş kandan dolayı olduğunu düşünüyor
Hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok ama insan yine de umutlanmak ve gitmediğine inanmak istiyor

Senin kanamam ne kadar sürmüştü canım

Inşallah uzun süre sonra tüp bebekle hamile kalınca her durumdwn korkuyor insan
Bende köyü siyaha yakın kan pihtisi var ilm gun ama doktorum onun normal olduğunu birikmiş kandan dolayı olduğunu düşünüyor
Hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok ama insan yine de umutlanmak ve gitmediğine inanmak istiyor

Senin kanamam ne kadar sürmüştü canım
Sizi cok iyi anliyorum. Benimde tupbebek tedavisiyle bir oglum var. O donem herseyden korkar olmustum. Oyleki hapsirsam acaba biseymi oldu diye kafamda kurardim. O korkularim doguma kadar devam etti. Sonra hamile kaldim ama 6 haftalikken dusuk yaptim. Sonra anladimki ben ne yaparsam yapayim olanin onune gecemiyorum. Randevunuza az kalmis. Dr cok kotu bisey olsa muhtemelen hastanede yatirirdi. Progesteron destegi aliyormusunuz

Sizi cok iyi anliyorum. Benimde tupbebek tedavisiyle bir oglum var. O donem herseyden korkar olmustum. Oyleki hapsirsam acaba biseymi oldu diye kafamda kurardim. O korkularim doguma kadar devam etti. Sonra hamile kaldim ama 6 haftalikken dusuk yaptim. Sonra anladimki ben ne yaparsam yapayim olanin onune gecemiyorum. Randevunuza az kalmis. Dr cok kotu bisey olsa muhtemelen hastanede yatirirdi. Progesteron destegi aliyormusunuz

Dediklerinde çok haklısın
ALLAH oğlunu sana bağışlasın canım inş
Progesteron bastan beri hem gunde 1 kere iğne hemde günde 2×3 fitil olarak alıyordum
Kanamadan beri 2×4 e cikardi doktorm
Dediğin gibi doktorlar da gidecekse tutamazsın diyor ama iste insaniz gücümüz ortada dayanırız diyoruz ama korkusu bile mahvediyor
Aynen az kaldı en azından ne olduğunu öğreneceğiz
Böyle beklemekte çünkü mahvediyor kötü bi durum varsa en azından bilmek daha farklı olacak
Tek tesellim kanama ya rağmen kesenin yerinde olması ve umudum kanama durmuşken cumartesi de yerinde olup belkide kalbini duymak
Öyle bi rahatlayacağım ki bu kadar bekledim kavuşmak için herşeyin hayırlısını diledim
Herşey e raziyim ama yine de benimle kalması için sonsuz dualar ediyorum

Bende tüp bebekler ikiz annesiyim çok şükür canım benimde 6 haftadayken çok kanamam olmuştu hatta öyleki kesin düştüler diye gitmiştim doktora hastanede yattım ama yinede durmadı hafta sonu oldugu için devlete gitmiştim mecbur bir gün sonra kanamam olmasına ragmen taburcu ettiler hemen özele gittim bizim durumumuzu yaşayan anlar ancak.sonra doktorum baktı ve kanamanın keseye yakın olmayan bir yerde oldugunu söyledi ve baya var devam edecek korkma dedi inan 10 gün geldi bazen az bazen çok bu kadar ayrıntılı içini rahatlatmak için yazdım.Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin benim paşalar 19 aylık oldular.Allah yardımcısı olsun bu süreçte bütün isteyenlerin

Bende tüp bebekler ikiz annesiyim çok şükür canım benimde 6 haftadayken çok kanamam olmuştu hatta öyleki kesin düştüler diye gitmiştim doktora hastanede yattım ama yinede durmadı hafta sonu oldugu için devlete gitmiştim mecbur bir gün sonra kanamam olmasına ragmen taburcu ettiler hemen özele gittim bizim durumumuzu yaşayan anlar ancak.sonra doktorum baktı ve kanamanın keseye yakın olmayan bir yerde oldugunu söyledi ve baya var devam edecek korkma dedi inan 10 gün geldi bazen az bazen çok bu kadar ayrıntılı içini rahatlatmak için yazdım.Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin benim paşalar 19 aylık oldular.Allah yardımcısı olsun bu süreçte bütün isteyenlerin

Oo Allahım bagislasin ikizlerini canım
Çok sevindim cevabına
2 farklı doktor baktı birisi bebeğe yakın küçük bi kanama var dedi
Diğeri yok dedi
Kendi doktorum şuan tatilde olduğunu için hepsi başka bişey diyor
Cumartesi kendi doktorum inş geri dönüyor ve güzel haberler verir inş
Baya sürmüş senin kanamam
Düşük olsa bebek giderdi sancım olurdu diye düşünüyorum
Ilk kanama geldiğin de aha bitti dedim bebegim terketti dedim ama 2 gün ust üste ultrason da görünce de bi nebze rahatladım
Şuan kanama yok sadece kahve rengi akintilarim var az bi şekilde
Umarım benim durumunda rahim içinde bi yırtıkdan falan kaynaklaniyordur
Bebeğimden dolayı değildir
Bi nebze de olsa rahatladım ALLAH razı olsun

Şimdiden teskler
Allah yardimcin olsun kuzum. Ben inaniyorum insallah melegin seninle seni birakmaya hic niyetide yok:)

Canım yoldaşım inş bende öyle inanmak istiyorum inş öyledir
Ama kaybetme korkusu hiç biseye benzemiyormuş
Haklisin canim o korkuyu ben cok iyi biliyorum. Suan hafif hafif kasiklarim agriyor inanki lavobaya gidesim gelmiyor. Zor Allah yardimcimiz olsun kuzum. Insallah bir an once 9 ay gelirde dogum yapariz sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi

Haklisin canim o korkuyu ben cok iyi biliyorum. Suan hafif hafif kasiklarim agriyor inanki lavobaya gidesim gelmiyor. Zor Allah yardimcimiz olsun kuzum. Insallah bir an once 9 ay gelirde dogum yapariz sag salim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi

Ins bitanem inş zor bulunca korkular da hiç bitmiyor
Hiç rahat olamadık hapşırmaya öksürmeye korkar olduk ama o kani gördüğüm an kadar hiç korkmadım
RABBIM kimselere yasatmasin
Aha bitti dedim ama şükür yerinde şuan tabi beni terketmediyse

Ins bitanem inş zor bulunca korkular da hiç bitmiyor
Hiç rahat olamadık hapşırmaya öksürmeye korkar olduk ama o kani gördüğüm an kadar hiç korkmadım
RABBIM kimselere yasatmasin
Aha bitti dedim ama şükür yerinde şuan tabi beni terketmediyse
Yerinde yerinde Allah in izniyle. Simdi kac haftalik oldun kuzum. Ne zaman gidiceksin bir daha kontrole

Yerinde yerinde Allah in izniyle. Simdi kac haftalik oldun kuzum. Ne zaman gidiceksin bir daha kontrole

Suan adetime göre 6+5 tabi gelişimi ne durumda bilemiyorum
Ins cumartesi randevum var herşey yolunda giderse doktorum gelişim haftasını da söyler inş ve kalbini felan duyarım

Seninle 2 hafta var aramızda inş yaklaşık ayni zamanlarda anne oluruz

Canm kanamam.basladi benm hastanede yatiyorum.simdi . Yatis verdiler. Keseye bakti 4 haftalik dedi.

Kan uyusmazligi icin igne vurcaklarmis . Birde proluton igne vurulcam dua edin kizlar

IMG-20180103-WA0006.jpeg

Back