• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. Haftada CMV igm ve igg pozitif

neyapacaginibilmeyenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
24
9
1
27
Rutin kanları verdim bugün. Igm 1,88 pozitif, igg 24 pozitif çıktı.
Avidite yapacağız eğer enfeksiyon eskiyse sorun yok yeniyse sıkıntı olabilir dedi. 1 hafta sonra çıkıyormuş sonuç. Bebeğimiz tüp bebek ile oldu. Çok korkuyorum 1 hafta nasıl beklenir benzer durumu yaşayan var mı acaba

Avidite yapacağız eğer enfeksiyon eskiyse sorun yok yeniyse sıkıntı olabilir dedi. 1 hafta sonra çıkıyormuş sonuç. Bebeğimiz tüp bebek ile oldu. Çok korkuyorum 1 hafta nasıl beklenir benzer durumu yaşayan var mı acaba
.

Bende de yüksek ilk 1,66 çıkmıştı. Sonrakinde 0,03 çıkmış sonra bir daha yapıldı 0,92 çıkmış. Yalancı pozitif çok oluyormuş ama avidite testi önemli. Benim %83 çıkmıştı. Benim yaptırdığım hastaneye göre %60 tan büyükse önceki enfeksiyonu işaret ediyormuş. Ben de çok korkmuştum zamanında ama içini ferah tut. Avidite yüksek çıkar büyük ihtimalle.

Bende aynı sorunu yaşıyorum bende avidite testi verdim 97 çıktı sizinki nasıl umarım iyidir bilgi verebilir misiniz bana doktor ne dedi felan benm gitmeme 2 gün var kafam çok karışık
Orda aralık yazar ona göre bakabilirsin. % üzerindense zaten avidite yüksek çıkmış demektir korkulacak bir şey yok.

Back
X