• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.haftada belirtiler kayboldu

Ecem Kelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
246
317
33
35
Kizlar selam 6.haftada kese gordum ertesi gun acik kahverengi leke geldi doktor normal gelmene gerek yok dedi gecti zaten 7.haftada bulanti tiksinme basladi yemek yiyemedim iki gundur de goguslerim normale dondu sisti agriyordu simdi yok ayni durumda olup bebekte sorun olmayan var mi bazi yerde kalbi durmustur diyor kalp sesi icin haftaya randevumuz var korkuyorum ama

Belirtiler gidip gelebiliyo burda çok duydum. Kendini strese sokma. 🤗

Kizlar selam 6.haftada kese gordum ertesi gun acik kahverengi leke geldi doktor normal gelmene gerek yok dedi gecti zaten 7.haftada bulanti tiksinme basladi yemek yiyemedim iki gundur de goguslerim normale dondu sisti agriyordu simdi yok ayni durumda olup bebekte sorun olmayan var mi bazi yerde kalbi durmustur diyor kalp sesi icin haftaya randevumuz var korkuyorum ama
Biri gidiyor öteki geliyor gelen gideni aratıyor hamilelik böyle bir şey. Bulantıdan yataklara düşersin 2 gün geçer mide yanman başlar bulantı iyiydi dersin. Korkma bir sey yoktur.

Biri gidiyor öteki geliyor gelen gideni aratıyor hamilelik böyle bir şey. Bulantıdan yataklara düşersin 2 gün geçer mide yanman başlar bulantı iyiydi dersin. Korkma bir sey yoktur.
Iste bu hafta boyunca yemek dahi yiyemedim tiksindim iki gundur gogsum indi bugunde yemek yiyebildim hicbir sey yok korkmalimiyim acaba :(

Iste bu hafta boyunca yemek dahi yiyemedim tiksindim iki gundur gogsum indi bugunde yemek yiyebildim hicbir sey yok korkmalimiyim acaba :KK43:
Hayır korkulcak bir şey yok bende aynı şeyleri yaşadım 2 hafta kustum mide bulantım oldu sonra bi anda kesildi hepsi , sonra ara ara bulantı kusma gidip geri geldi olabiliyor üzme kendini :)

Hayır korkulcak bir şey yok bende aynı şeyleri yaşadım 2 hafta kustum mide bulantım oldu sonra bi anda kesildi hepsi , sonra ara ara bulantı kusma gidip geri geldi olabiliyor üzme kendini :)
Yaaa cok tesekkur ederim doktorumu aradim da donmedi su stres bitirdi benim🤗

Yaaa cok tesekkur ederim doktorumu aradim da donmedi su stres bitirdi benim🤗
Bitirmez mi bende öyleydim belirtiler kesilince habire bu konuyla ilgili yazılar bulmaya çalışmıştım ama bizzat kendim yaşadığım için korkmayın diyorum olabiliyor bebiş iyidir Allahın izniyle:)

Arada belirtiler kayboluyor. Bende yasamistim hatta surekli gogsumu elliyordum. Bazi hamilelik uygulama programlarinda veya doktor videolarinda da kayboluyor normal diyorlar. Icinizi ferah tutun

Kizlar simdi doktordan geldim kalbini duyamadim mainadan dolayi ama gordum sukur olabiliyor doktor dedi belirtiler gidebilir dedi alttan bakti sorun olmaz deil mi

Back
X