7 hafta gebelik

Umutsuzh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
34
16
38
28
Kızlar selam uzun zamandır giremiyordum bende hamileyim 7 haftalık dün kalp atışı için hastaneye gittim doktor bana ultrasonda gösterip bak bebeğin kalbi burası hareket var dedi dinlemek istediğimi söyledim ondan önceki haftada başka doktor vardı haftaya gel demişti çünkü kalp atışına çokta benzemeyen bir ses dinledim cızırtılı neden böyle dedim cevap bile vermedi bide ultrasonda duruşu biraz tuhaftı sanki ayakları yukarda gibi normal olduğumu söyledi nette de o şekilde hiç ultrason görmedim biraz strese girdim çünkü 1 haftadır aşırı mide bulantım ve kusmam var onun için de dün prizin diye bir ilaç verdi kullanan var mı bilmiyorum araştırdım çok yok gibi

Eklentiler

• B3418F1C-BB0E-433B-97EE-B3E4F0015A2C.jpeg
    91,1 KB · Görüntüleme: 27
Hangi hastaneye gidiyorsun devlet mi özel mi

bebek normal görünüyor. bende de 6+6da sadece kan akışı var ama minik daha duyamayız kalp atısını demişti. 7+6da duydum ilk defa. bir de devletteki cihazların geneli daha eski o yüzden duyulmamış olabilir. kıpırtı yani kan akışı varsa sorun yoktur

Canım devlettekiler böyle malesef ya adamı baştan atmaya çalışıyorlar keseyi kaç beta hcg de gördün
Beta yaptırmadım canım ilk öğrendiğimde 1890 dı öğrendikten 1 hafta sonra gittim 6+0 dediler o zaman gördük bebeği ve keseyi
yaa teşekkür ederim

Ben de kullandım o ilacı bana hiç fayda etmedi ya, bebek yeni oluştuysa ritim görünüyor ses duyulmuyor uğultu oluyor, bebeğin şekli de sağlı sollu, dik ters her türlü durabilir çok takılma, kalpte ritim varsa sesi de büyüdükçe duyarsın inşallah stres yapma bana da ilk ritim gösterdiler

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…