7 gün süren adet 3 gün ?

evle19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
16
2
Merhaba hayırlı akşamlar kızlar normalde adetim 7 gün sürer ilk 3 gün çok yoğun 4. Gün orta yoğunlukta 5 6 7 daha az devam eder. İlk defa başıma böyle birleyen geldi 1. Gün yine çok yoğun 2. Gün orta yoğunlukta 3.gün birden çok azaldı 4. Günümdeyim damla şeklinde çok çok az sizce bu nedendir ? Gebelik ihtimaline karşı test yaptım ama negatif ?

Merhaba hayırlı akşamlar kızlar normalde adetim 7 gün sürer ilk 3 gün çok yoğun 4. Gün orta yoğunlukta 5 6 7 daha az devam eder. İlk defa başıma böyle birleyen geldi 1. Gün yine çok yoğun 2. Gün orta yoğunlukta 3.gün birden çok azaldı 4. Günümdeyim damla şeklinde çok çok az sizce bu nedendir ? Gebelik ihtimaline karşı test yaptım ama negatif ?
Bazen olabilir bence. Benim de bazen 7 bazen 3 hatta 2 gün bile sürebiliyor Yaş ilerledikçe değişebilir, ağrınız sızınız yoksa çok takmayın

Birisi bana şey demişti bir yaştan sonra (sanırım 30lar civarı) her yıl başka bir düzen tutturur adet olayı 😅 Belki bir değişimin ilk adetidir belli olmaz.☺️ Bir de gebelik düşünüyor musunuz bilmiyorum ama korunmayı bırakmak da adet döngüsünde bayağı bir değişikliğe yol açıyor. Ben korunmayı bıraktıktan sonra istisnasız her ay bir öncekinden farklı bir adet olma hali yaşadım.

X