Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2020
- 291
- 485
- 53
- 33
Selamlar. Tekrar yazmamis kimse ben de yeni konu acacaktim. Benim de bugün transferin 7. Günü beta 0.100.. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Sizin durum ne oldu? Sonradan pozitife dönen var mı? Benim pek umudum yok ama devam edeceğim ilaçlara mecburen. Test günüm pazartesi normalde..
- 11 Mart 2022
- 62
- 18
- 3
Canım son durumun ne merak ettim inşallah bebişin seninledir sizdeki sorun neydi neden tüp bebek yaptirdini,lzKızlar lütfen böyle bişey yaşayan varsa cevap versin ..
5. Gün tek embriyo 7. Gün gecesi kanda negatif ama doktor ısrarla 12. Güne kadar ilaçları kullan tekrar ver dedi . Böyle bişey yaşayıp artış yaşayan oldu mu ?
- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 27
Pzar günü kan vericem bende bilmiyorum ne durumda .. benim tüplerimde sorun var o yüzdenCanım son durumun ne merak ettim inşallah bebişin seninledir sizdeki sorun neydi neden tüp bebek yaptirdini,lz
- 11 Mart 2022
- 62
- 18
- 3
İnşallah güzel haberlerle gel kuzucumPzar günü kan vericem bende bilmiyorum ne durumda .. benim tüplerimde sorun var o yüzden
- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 27
Bende yarın akşam vericem test acıkcası farklı bi sonuc beklemiyorum ama yinede iğne ilaçlara devam ediyorumSelamlar. Tekrar yazmamis kimse ben de yeni konu acacaktim. Benim de bugün transferin 7. Günü beta 0.100.. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Sizin durum ne oldu? Sonradan pozitife dönen var mı? Benim pek umudum yok ama devam edeceğim ilaçlara mecburen. Test günüm pazartesi normalde..
- 25 Temmuz 2020
- 291
- 485
- 53
- 33
Konuyu takipteyim arkadaşim. İnşallah güzel sonuç olur da sevinirsin çok. Ben de umutsuzum hiç bizim durumumuzda olup pozitife dönen deneyim bulamadım forumda.. Dualarimdasin inşallahBende yarın akşam vericem test acıkcası farklı bi sonuc beklemiyorum ama yinede iğne ilaçlara devam ediyorum
- 25 Temmuz 2020
- 291
- 485
- 53
- 33
- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun insallahGüncelleme yapıyorum bugün asıl test günüm negatif yine. Demek ki sonradan bir anda HCG yükselmiyormus.. Bu konuyu arayan varsa faydali olmak adına yazmak istedim..
- 25 Temmuz 2020
- 291
- 485
- 53
- 33
Teşekkür ederim bu yolda emek veren herkesin Allah yardımcısı olsun zor bir süreç maddi manevi..Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun insallah
- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Aynen öyle gerçekten çok zor ilk negatifimi hatırlıyorum çünkü bitmistim birden nasıl toparlandım inan hatırlamıyorum bile çok zor bişe Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yoldaTeşekkür ederim bu yolda emek veren herkesin Allah yardımcısı olsun zor bir süreç maddi manevi..