• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. Gün kanda negatif

Elifk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
1.174
1.215
83
27
Kızlar lütfen böyle bişey yaşayan varsa cevap versin ..
5. Gün tek embriyo 7. Gün gecesi kanda negatif ama doktor ısrarla 12. Güne kadar ilaçları kullan tekrar ver dedi . Böyle bişey yaşayıp artış yaşayan oldu mu ?

Selamlar. Tekrar yazmamis kimse ben de yeni konu acacaktim. Benim de bugün transferin 7. Günü beta 0.100.. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Sizin durum ne oldu? Sonradan pozitife dönen var mı? Benim pek umudum yok ama devam edeceğim ilaçlara mecburen. Test günüm pazartesi normalde..

Kızlar lütfen böyle bişey yaşayan varsa cevap versin ..
5. Gün tek embriyo 7. Gün gecesi kanda negatif ama doktor ısrarla 12. Güne kadar ilaçları kullan tekrar ver dedi . Böyle bişey yaşayıp artış yaşayan oldu mu ?
Canım son durumun ne merak ettim inşallah bebişin seninledir sizdeki sorun neydi neden tüp bebek yaptirdini,lz

Selamlar. Tekrar yazmamis kimse ben de yeni konu acacaktim. Benim de bugün transferin 7. Günü beta 0.100.. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Sizin durum ne oldu? Sonradan pozitife dönen var mı? Benim pek umudum yok ama devam edeceğim ilaçlara mecburen. Test günüm pazartesi normalde..
Bende yarın akşam vericem test acıkcası farklı bi sonuc beklemiyorum ama yinede iğne ilaçlara devam ediyorum

Bende yarın akşam vericem test acıkcası farklı bi sonuc beklemiyorum ama yinede iğne ilaçlara devam ediyorum
Konuyu takipteyim arkadaşim. İnşallah güzel sonuç olur da sevinirsin çok. Ben de umutsuzum hiç bizim durumumuzda olup pozitife dönen deneyim bulamadım forumda.. Dualarimdasin inşallah 😍

Güncelleme yapıyorum bugün asıl test günüm negatif yine. Demek ki sonradan bir anda HCG yükselmiyormus.. Bu konuyu arayan varsa faydali olmak adına yazmak istedim..

Teşekkür ederim bu yolda emek veren herkesin Allah yardımcısı olsun zor bir süreç maddi manevi..
Aynen öyle gerçekten çok zor ilk negatifimi hatırlıyorum çünkü bitmistim birden nasıl toparlandım inan hatırlamıyorum bile çok zor bişe Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda

Back