7 gün gecikme

merak4535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
14
1
1
26
Merhaba. Adetime 2 gün kala kaset test de pozitif gördüm. Hastaneye kan vermeye gittiğimde negatif çıktı gebelik yok dedi doktor. Reglimin üstünden 7 gün geçti ve hala daha regl olmadım. Kahverengi akıntım var. Göğüslerim çok acıyor. Halsizlik yorgunluk baş ağrısı arada bir de kasık ağrısı var. Bu durumda ne yapmalıyım ne kadar beklemeliyim. Test verip negatif görmek çok yoruyor ve üzüyor beni

Hiç moralini bozma kanda benimde negatif çıkmıştı. Biraz daha bekle. Kd doktoruna git usg ile bakar kan ve idrar tekrar ister. Beklemek en iyisi

Hiç moralini bozma kanda benimde negatif çıkmıştı. Biraz daha bekle. Kd doktoruna git usg ile bakar kan ve idrar tekrar ister. Beklemek en iyisi
Sizin sonradan pozitif e döndü mü. Yakınlarım geç döllenme olabilir ondan negatif çıkmıştır falan dediler ama

Sizin sonradan pozitif e döndü mü. Yakınlarım geç döllenme olabilir ondan negatif çıkmıştır falan dediler ama
Evet canım. Kendin kötü düşünme olumlu düşün inşallah güzel haberler alırsın 1 hafta daha bekle bu sürede kendine dikkat et

Kahverengi akıntı kaç gündür devam ediyor bende çatlatma iğnesinin 17. Günündeyım ve 5 6 gündür devam eden kahverengı akıntım var bende test yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…