7.gun gecikme ve bugün sabaha kadar kustum

brcn95

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
637
470
29
Mrb kızlar bugün 7 gün oldu gecikeli ama düzensizdir adetlerim pcos var bende en son 27 Şubat'ta oldum ilaç ile tarlusal kullandım ancak öyle sökülüp attım şimdi yine olamıyorum ilaçta kullanmak istemiyorum geç döllenme olmuştur diye belki bir umut bir haftadır baş ağrısı adet olcakmis gibi kasik ağrısı çekiyorum bı kaç kere beyaz akıntı geldi kokusuz onu dikkate almadım fazla normalde de akıntım olur bu gece de yatağa girerken yine hafif baş ağrısı çektim tansiyonum yükseldi sandım ama gece 3 gibi başımın ağrısı şiddetlendi uykumdan uyandım ve sabaha kadar kustum boğazım aciyana kadar midemi mi üşüttüm acaba yoksa hamile miyim yıllardir Öcük istiyorum ama nasip olmadı umarım hamileyimdir umudumu hiç kaybetmiyorum 4 gün önce test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar yapmaya çekiniyorum hevesim kırılıyor napicam bilmiyorum bu durumda olanlar yazabilirler mi acaba ??

bence adet söktürücü almadan önce erken gebelik testi yapın. geç döllenme olduysa çıkar. ilaç kullanmak istemezseniz de adet söktürmek için adaçayı içebilirsiniz bana fayda ediyor.

Bende de pcos var canım ve bu tür gecikmeler ne yazık ki gebelik olmasa dahiii başımıza geliyor... En kesin sonuç kan testinde çıkar bence

Bende de pcos var canım ve bu tür gecikmeler ne yazık ki gebelik olmasa dahiii başımıza geliyor... En kesin sonuç kan testinde çıkar bence
Biraz önce test yaptım negatif çıktı adet söktürücü icicem artık dayanamıyorum kramplara

Yeterince emin olduysan eğer kullanabiliirsin tabi ki söktürücü
Ya ben zaten hsg cekincem adet bı olsam belkide tuplerim kapalı ya heralde herşeyi denedik eşimle nerdeyse hergun ilişki oluyor yani haftada 4 5 kere oluyor ama olmuyor nasip değil şuan sanırım zamanı var

Ya ben zaten hsg cekincem adet bı olsam belkide tuplerim kapalı ya heralde herşeyi denedik eşimle nerdeyse hergun ilişki oluyor yani haftada 4 5 kere oluyor ama olmuyor nasip değil şuan sanırım zamanı var
Akışına bırakmak en iyisi canım kafan rahat olduğu bir zamanda gelicek mucizen ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…