- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli belirsiz miiii,ay hicte öyle durmuyor.Hadi bakalım mercimek sizinle miEki Görüntüle 2961424
Bunlarda belli belirsiz test sonuclarim. Bakalim yarin kanda ne cikacak hayırlısı
İnşallahh Allah hepimize nasip etsin hayirlisiyla yarin nasipse paylasirim sonucuBelli belirsiz miiii,ay hicte öyle durmuyor.Hadi bakalım mercimek sizinle mi
Hayırlısıyla bekliyoruzİnşallahh Allah hepimize nasip etsin hayirlisiyla yarin nasipse paylasirim sonucu
rahim kalınlaştıysa bence de vardır hayırlsıı olsun inşallah :) kan sonucunuzu da bekliyoruz.test verdim sonuç bekliyorum , doktor ultrason ile bakıp rahimin kalınlığı gebelik gibi duruyor ama kese göremedim dedi, sonucu paylaşırım yine :)
inşallahh bakalım heyecanla bekliyorumrahim kalınlaştıysa bence de vardır hayırlsıı olsun inşallah :) kan sonucunuzu da bekliyoruz.
Yeni verdiniz kanı dimi 2 saate çıkmış olurinşallahh bakalım heyecanla bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım umudunu kaybetmeNegatif kızlar, üzgünüm.. hayırlısı.. Rabbim neylerse güzel eyler..
Eki Görüntüle 2961830
erken gebelik testi yaptınız değil mi yoksa 5 tl olan kaset test miBu sabah testi tekrarladım malesef çizgi yok , ama regl de olmadım bakalım bekliyorum . olumlu gelişmeler olursa paylaşırım sizinle :) teşekkürler.
Yok kaset test yaptım , erken gebelik yapmadım hatalı sonuç verebilir diye.erken gebelik testi yaptınız değil mi yoksa 5 tl olan kaset test mi
erken gebelik testi alın deneyin bence aynı durumu bende yaşadım kaset test hatalı sonuç verdi ama erken gebelik testi net sonuç veriyor comfort markaYok kaset test yaptım , erken gebelik yapmadım hatalı sonuç verebilir diye.
Kan testim de negatif malesef. Hayırlısı hakkımızda :)erken gebelik testi alın deneyin bence aynı durumu bende yaşadım kaset test hatalı sonuç verdi ama erken gebelik testi net sonuç veriyor comfort marka
Canım bekle bence bende bı kere kan testi yaptım negatif di üç gün sonra yine yaptım pozitif ti senin gibi testte silik görmüştüm ama erken gebelik testiydi benimki tabi sonucu kimyasal oldu ama bekle hiç belli olmazKan testim de negatif malesef. Hayırlısı hakkımızda :)
teşekkür ederim canım :) evet bekliyorum hala gelen giden yok, doktorum 10 gün sonra kontrol verdi eğer gelmezse gideceğim tekrar, hepimizin hakkında hayırlısı bakalım :)Canım bekle bence bende bı kere kan testi yaptım negatif di üç gün sonra yine yaptım pozitif ti senin gibi testte silik görmüştüm ama erken gebelik testiydi benimki tabi sonucu kimyasal oldu ama bekle hiç belli olmaz
Normalde geciktigin olurmu canım amin inşallah Allah'ım sağlıklı gebelikler versinteşekkür ederim canım :) evet bekliyorum hala gelen giden yok, doktorum 10 gün sonra kontrol verdi eğer gelmezse gideceğim tekrar, hepimizin hakkında hayırlısı bakalım :)
yok günüm şaşmaz pek. yani üşütürsem filan oda en fazla 3-4 gün . ilk defa böyle bir şey yaşıyorum, doktorum bi ilaç verdi onu da kullanmaya başladım bakalım. en kötüsü de belirsizlik, napalım çok şükür bu halimize.Normalde geciktigin olurmu canım amin inşallah Allah'ım sağlıklı gebelikler versin
Canım benim testime de bakabilir misin ilk testi sabah yaptım silik çizgi ötekileri öğleden sonra yaptım birinde çk silik birinde hiç çıkmadı hangisi dığru bunların bilemedimCanım bekle bence bende bı kere kan testi yaptım negatif di üç gün sonra yine yaptım pozitif ti senin gibi testte silik görmüştüm ama erken gebelik testiydi benimki tabi sonucu kimyasal oldu ama bekle hiç belli olmaz