• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 gün gecikme sonrası test sonucum

IMG20211128000216.jpg

Bunlarda belli belirsiz test sonuclarim. Bakalim yarin kanda ne cikacak hayırlısı 🤷

Eklentiler

• IMG20211127235634.jpg
    IMG20211127235634.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 99
test verdim sonuç bekliyorum , doktor ultrason ile bakıp rahimin kalınlığı gebelik gibi duruyor ama kese göremedim dedi, sonucu paylaşırım yine :)

test verdim sonuç bekliyorum , doktor ultrason ile bakıp rahimin kalınlığı gebelik gibi duruyor ama kese göremedim dedi, sonucu paylaşırım yine :)
rahim kalınlaştıysa bence de vardır hayırlsıı olsun inşallah :) kan sonucunuzu da bekliyoruz.

Negatif kızlar, üzgünüm.. hayırlısı.. Rabbim neylerse güzel eyler..
Ekran görüntüsü 2021-11-30 163058.jpg

Canım bekle bence bende bı kere kan testi yaptım negatif di üç gün sonra yine yaptım pozitif ti senin gibi testte silik görmüştüm ama erken gebelik testiydi benimki tabi sonucu kimyasal oldu ama bekle hiç belli olmaz
teşekkür ederim canım :) evet bekliyorum hala gelen giden yok, doktorum 10 gün sonra kontrol verdi eğer gelmezse gideceğim tekrar, hepimizin hakkında hayırlısı bakalım :)

Normalde geciktigin olurmu canım amin inşallah Allah'ım sağlıklı gebelikler versin
yok günüm şaşmaz pek. yani üşütürsem filan oda en fazla 3-4 gün . ilk defa böyle bir şey yaşıyorum, doktorum bi ilaç verdi onu da kullanmaya başladım bakalım. en kötüsü de belirsizlik, napalım çok şükür bu halimize.

Canım bekle bence bende bı kere kan testi yaptım negatif di üç gün sonra yine yaptım pozitif ti senin gibi testte silik görmüştüm ama erken gebelik testiydi benimki tabi sonucu kimyasal oldu ama bekle hiç belli olmaz
Canım benim testime de bakabilir misin ilk testi sabah yaptım silik çizgi ötekileri öğleden sonra yaptım birinde çk silik birinde hiç çıkmadı hangisi dığru bunların bilemedim

Eklentiler

• 27F18D28-3BE2-4D0B-94DB-C90DFB67FB36.jpeg
    27F18D28-3BE2-4D0B-94DB-C90DFB67FB36.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 125
Back
X