• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 gün gecikme regli olamadım acil

Dilko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
1.312
1.880
133
Merhaba bugun ile birlikte 7 gun gecıkmem oldu ama hala regli olamadımdun doktora gittim kanda 1,20 cıktı. Vajinal ultrason muyanesı yaptı gebelık yok dedı ama günlerce bel agrısı kasık batması ağrısı cektım şuan hic bir ağrı da yok doktor bana dün tarusal adet sökücü verdı kullanıp kullanmamak arasında cok kaldım ve daha güc böyle bir gecıkmem olmadı böyle bir durum da, gec döllenme olabilir mi sizce kullansam zararı olur mu? Böyle bir durum yaşayıp hamıle olan var mı?

Tahlili yaptığınız tarihten 2 sonra kan tahlilini tekrarlayın bhcg değerinde yükselme yoksa ilacı kullanın derim benim başıma gelmedi ama nadir de olsa böyle şeyler olabiliyor.

Merhaba bugun ile birlikte 7 gun gecıkmem oldu ama hala regli olamadımdun doktora gittim kanda 1,20 cıktı. Vajinal ultrason muyanesı yaptı gebelık yok dedı ama günlerce bel agrısı kasık batması ağrısı cektım şuan hic bir ağrı da yok doktor bana dün tarusal adet sökücü verdı kullanıp kullanmamak arasında cok kaldım ve daha güc böyle bir gecıkmem olmadı böyle bir durum da, gec döllenme olabilir mi sizce kullansam zararı olur mu? Böyle bir durum yaşayıp hamıle olan var mı?
[/QUOTE
Bence tarlusal flan kullanmayin 2 gun ara ile test tekrar layin

tarlusal değişik bir ilaç hamile değilseniz adetinizin gelmesi için yardımcı oluyor hamile iseniz bebeğinize zararı yok burda çok tarlusal kullanıp hamile çıkan ve sağlıkla doğum yapan çok kişi var burda ama içinize sinmeyecekse arkadaşların dediği gibi tekrarlayın kan testini

Ne zaman yumurtladinki

Kullanın benım 17gün gecti hala olmadım doktor kullan dedı kesın yok dedı kullandım ama hala olmadım

Canım buna benzer bende de oldu 10 gün gecikme yaşadım ve stresten ötürü adet döngüsünde değişikler olabileceğini söylediler eğer ki kanda çıkmadıysa rahatlıkla kullan geç döllenme dahi olsa bu kadar az olmaması gerekli diyebiliyorum beta sayısının 👌🏻

Teşekkür ederim herkse bugun ilac kullanmadan regli oldum muhtemel sitres ten ve cok takıntı yaptım ondan gecıkti

Back