• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.gün beta cok cok iyi gelmis ,yazmak icin yazanlar ,yapmayin lütfen!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakin ol öncelikle… bunun şu gun bu kadar gibi bir seyi yok. 2 gun önceki değerin yaklaşık 2 katına çıkmış mı ? Önemli olan o

Sakin ol öncelikle… bunun şu gun bu kadar gibi bir seyi yok. 2 gun önceki değerin yaklaşık 2 katına çıkmış mı ? Önemli olan o
Ben paylasmadim arkadaşım.forumda biri paylasmis ona istinaden yazdım.ya değerin iyi işte.forumda bi sürü başlık var.git oraya yaz.ne gerek var tekrar başlık açmaya.

Ben paylasmadim arkadaşım.forumda biri paylasmis ona istinaden yazdım.ya değerin iyi işte.forumda bi sürü başlık var.git oraya yaz.ne gerek var tekrar başlık açmaya.
Ben sen sordun da, altına kötü yorumlar yapıldı ona istinaden paylaştın gibi anladım okuyunca. Sorry 💁🏻‍♀️

Ya bu nedir ya 7.gun beta iyi gelmiş, ay bana düşük geldi de bilmem ne de.yapmayin Allah askina 7.gun yüz küsürlerde gelmiş, laf olsun diye yazanlar var.bi sürü başlık var git onun altına yaz arkadaş.
Bana yazdığını biliyorum da benim bir şey bilmeyip bu konuyu burada sormak özgürlüğüne sahip olduğumu da burada sende dahil herkes biliyor. Bunu sormam niye sana bu kadar dokundu onu anlamadım arkadaşım ayıp değil mi senin bu yaptığın?

Canım sen de şimdi başkasını azarlamak için bir başlık açmışsın. Ne gerek var, insanlar heyecanlı olabilir. İlgini çekmiyorsa görmezden gel. Cevap yazmak zorunda değilsin. Yani sen de burda halihazırda cevabı olan şeyleri defalarca sordun, herkes sana sabırla, ilgiyle cevap verdi. Kimseyi kırmaya gerek yok 🙏🏻

Ya bu nedir ya 7.gun beta iyi gelmiş, ay bana düşük geldi de bilmem ne de.yapmayin Allah askina 7.gun yüz küsürlerde gelmiş, laf olsun diye yazanlar var.bi sürü başlık var git onun altına yaz arkadaş.
Arkadaşım anlamadığım
Bu sana neden bu kadar dert oldu. Ne başlıklar okuduk burada sürtünmeli, mürtünmeli😂 pantolon üstünden hamilemiyim😁 başlıkları ne var bunda arkadaş evham yapmış belliki seni sıkan başlıklar altına yorum yapmamanı teklif ederim ne dersin?

Merhaba, yaptiginiz maalesef ki çok yakışıksız. Bu forumda bu yolda mücadele eden herkes bu yolun ne kadar zor olduğunu bilir, kimse kasten kimsenin canını yakacak paylaşımlar yapmaz. Hanımefendi belki de ilk denemesi belki de ilk gebeliği, bu heyecanla ne yapacağını bile bilmeden buraya yazarak içini rahatlatacak biseyler duymak istedi. Rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻

Yıllarca mücadele edip, belki ilk defa pozitif aldı. yani bu kadar tahammülsüz mü olduk gerçekten.?
Her başlığa açıp yorum yazmak zorundasınız da, size ekstra iş yükü mü çıkardı? Nedir probleminiz :) mesela sizde şu an gereksiz gördüğünüz bir konu için, daha da gereksiz bir konu açmışsınız. Bizde gidelim sizin için mi açalım :))).

Mesela sizin DÖLLENME BELİRTİLERİ konunuz, bahsettiğiniz konudan daha mı gerekli :)))))

Tamam da insan sorabilir? Burda sizi ilgilendiren kısım nedir onu anlamadım??? İnsanlar heyecan yaşıyor ve o dakika bilenen şeyler bile unutuluyor? Yada mutluluğundan paylaşıyor na alaka yani cidden bu yazdığınız….

Üyeler, içerikler ve yorumlar hakkında konu açmak yasaktır.
Site kurallarına aykırı olduğunu düşündüğünüz durumlarda konu açmak yerine Şikayet Et butonuna basmalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back