- 3 Nisan 2008
- 262
- 0
-
- Konu Sahibi xixrmak2004
napım yalan mı söleyım sana amma konustun hee azcık pasta neyımmversende yeterdı
maşallah seninde ağzından cımbızla laf alıyozben sustum tamam azcıkta sen konuş bakem:roflol:gülmekten geberdim bide pasta istiyo neli olsun bacım kaç porsiyon istersin:mymeka:
lıstemı verım sana ben
corba tavuk şiş çoban salata ustune tatlı kemalpasa olabılır
sonra bı meyve suyu karısık olsun oda sonra yanına kakaolu pasta oda bıtınce atstrmalık bıseyler cubuk kraker bıskuvı antep fıstığı... bukadrcık sey ıcın amma cene ettın hazr et ben gelene kadr he
nakit mi odiycen kredi kartımı veresiye teklif etmeyin lütfen:mymeka:
nan alman usulu oldu bu ben opucuk veıyom işine gelırse Şeniz
tamam kıss tükkan senin ama giderken bılaşıkları yıkamayı unutmabidaha kuru ekmek bile vermem bak haberin olsun sonra ben açım diye bağrınma ok
yemeğınde pastanda senın olsuın ınsanlık ölmus bee ben gıdıyom :roflol:
gel gitme beeeeeee küsme böcügüm ben yapayım canın ne istiyosa sofraynı kurayımm
üzerinede bişiler içeriz
buyur gel cnm beklerizzz
ne içiyonuz kısssslar bende geliyorum açık adres lütfen:1hug:
gelme nan ne işin var beleşcı nerde beleş oraya yerles demı :dilcikar: ya o ya ben tercıh senın kız
sımdık cıkıyom ben arkamdan dedıkodu edenı..... :jeyyar:
1 saat sonra evdeyım yoldada manıtamla konusurum artık sıkılmam evde yemek yer hemen pc basına otururum tabı ıns abım oturmamışsa
sen çık şimdi sağa sola bakmadan doğru eve:jeyyar:ben dedikodunu yapmaya başladım bilenaniknanikneyse eve gidincede çok yemek yeme rahatsız ederkafamçokkarıştıkısss bak gördün mü yine seni düşünüyorum bide sevmezsin beni delü:mymeka:
danam nabıyın bakiiiimmmmm
sağa sola baktım kusura bakma sende:sm_confused: ama içimde bı korku var canımız emanet gezıyoz valla bomba koyyuyo ıst her yerıne :1no2:
cok yemek yedım patlamak uzereyuım ustune küsabılır mıyım :roflol: