• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7. Ev ve Evlilik

neslilocke

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
12
3
6
26
Arkadaşlar merhabalar 26 yaşındayım ve bir ilişkim yok ve maalesef ciddi bir ilişkim olmadı bugün astrolojide 7. evin boş olmasının evlenmemek ya da geç evlilik olduğuna dair yazılar gördüm bu doğrumu 7. evim oğlak ve yöneticisi satürn boğa 11. evde

Merhaba canım astroloji ile ilgilenen cevresine dabışmanlık veren ileri ve temelseviye sertifikalarım olan birisi olarak söyleyeyim hayır böyle bi şey yok hatta hocam evlilik evinde gezegen olmamasını daha hayra yorardı :) haritayı incelemek lazım tabi. Yöneticinin satürn olması bi geçlik verebilir ama bunun içim güneşe marsa venüse juno ya vs de bakmak gerek :) yalnızca bu göstergeler ile bunu diyemeyiz ki sen daha açılarını bile yazmamışsın satürnün :)

Merhaba canım astroloji ile ilgilenen cevresine dabışmanlık veren ileri ve temelseviye sertifikalarım olan birisi olarak söyleyeyim hayır böyle bi şey yok hatta hocam evlilik evinde gezegen olmamasını daha hayra yorardı :) haritayı incelemek lazım tabi. Yöneticinin satürn olması bi geçlik verebilir ama bunun içim güneşe marsa venüse juno ya vs de bakmak gerek :) yalnızca bu göstergeler ile bunu diyemeyiz ki sen daha açılarını bile yazmamışsın satürnün :)
Merhabalar bilgi için çok teşekkür ederim internette böyle bir bilgi görünce ve kendi ilişki durumumu da düşününce istemsiz bir endişeye kapıldım üstüne arkadaş çevremde tek bekar kalınca korktum Bu arada Güneş Aslan Yükselen Yengecim :(

Back