Merhaba, iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Ben dedigim gibi plansiz gebe kaldim, miyomu gebelikte ogrendim ve 13 cm di. Gittigim bir kac hekim gebeligi sonlandirip ameliyat olmami, bebegin zaten gelisemeyecegini soyledi. Daha iyimser olanlar ise, eger sansliysam acilar icinde bir gebeligin sonunda bebegime kavusma ihtimalim oldugunu.. Gunlerim, bebegimle ve miyomla konusarak, surekli olumlama yaparak, dua ederek gecti. Bir an hareketsiz kalsa endiseleniyordum. Benim miyomum gebelikte dejenere oldu, genelde hastaneye yatiracak kadar siddetli bir agri oldugu soyleniyor ama ben evde 2 gun dinlenmeyle atlattim ve onun disinda fiziksel bir sikinti, bebekle ilgili sorun vs yasamadim. Bebegimi oldukca guzel gelismis, gununu tamamlamis olarak normal dogumla dunyaya getirdim
Ama secme sansim olsaydi miyomsuz gebeligi tercih ederdim cunku cok buyuk bir stres. Tabi ameliyattan sonra saglikli bir gebelik icin de dogru hekim secimi cok onemli.Benden 25 cm miyom ciktigi halde, doktorum tekrar normal dogum yapabilecegimi soyledi. Ama bir cok hekim rahmimin alinmayacaginin bile garantisini verememisti. O yuzden karariniz ameliyatta olsa, gebelikte olsa hekimi dogru secmek en onemlisi. Dilerim kendiniz icin en dogru karari verir ve bebeginize kolaylikla, saglikla kavusursunuz