Doğuma Hazırlık 7 bucuk aylık hamilelikte maydanoz suyu zararlı mıdır?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kslr93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
6
0
1
33
Meraba günde 3-4 bardak maydanoz suyu içiyorum 7 bucuk aylık hamileyim bebeğe zararlı mıdır? Olursa ne gibi zararları olur

Gebeliğin ilk aylarında düşüğe sebep olabilir diye duymuştum. Sonraki aylarda da erken doğum riski olabilir. Doktorunuza danışsaydınız keşke

Evet ilk üç ayda düşüğe sebep olduğunu biliyorum. Erken doğuma da sebep oluyormu bilginiz varmı ve kanı pıhtılaştırıyormuş sanırım

Şu zararı var diyemem bilgim yok ancak bitki çayları özellikle ödem attırıcılar hamilelikte tehlikelidir ya. Ne amaçla içiyosun ki.
Yağ yakıyor diye içiyorum
Şu zararı var diyemem bilgim yok ancak bitki çayları özellikle ödem attırıcılar hamilelikte tehlikelidir ya. Ne amaçla içiyosun ki.
Yağ yakıyor diye içiyordum

Allah'ım aklıma mukayyet ol, şaka mı yapıyorum deyin lütfen. :KK57:
Doktora sormadan az cok zararini bilirken nasil boyle bir hata yapabiliyorsunuz?

Neden içiyorsunuz bilmiyorum ama daha önce böyle bir şeyin içilmemesi tüketiminin sınırlandırılması gerektiğini okumuştum . Bir rahatsızlıktan dolayı mı kilo yüzünden mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama eğer kilo yüzünden kullanıyorsanız c vitaminini arttırırsaniz da aşırı kilo alımını durdurursunuz fazla olmamak kaydıyla yoğurt tarçın tuketebilirsiniz ama tarçınin kanı sulandirma özelliği var fazla tuketirseniz Allah korusun küçük bi kana büyük sorun oluşturur.ben her şeyin fazlasına karşıyım 3-4 bardak maydanoz da bebeğe zararı olmasa bile iyi birşey gibi gelmiyor

Allah akıl fikir versin

Maydanozdaki bir madde ödem söktürücü olduğundan yemekle tüketim dışında çoklu kullanımın riskli olduğu söyleniyor. Yağ Yalım’ından ziyade ödem artırımı dediğim gibi. Maydanoz limon kürü de ilk yaptığınızda ödem artırıyor bu yüzden. İçmeyin,yediklerinize dikkat edin

arkadaşım iyimisin bula bula yağ yakmak için hamilelik döneminimi buldun ki doktorlar hiç bir bitki çayını 1 bardakdan fazla önermiyor

arkadaşım iyimisin bula bula yağ yakmak için hamilelik döneminimi buldun ki doktorlar hiç bir bitki çayını 1 bardakdan fazla önermiyor
Konu eski arkadaşım ama amaç bebeği düşürmek oldugi icin normal ona gore.

Back
X