Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebeliğin ilk aylarında düşüğe sebep olabilir diye duymuştum. Sonraki aylarda da erken doğum riski olabilir. Doktorunuza danışsaydınız keşke
Ne gibi zararı var bilginiz varmıYapmayın öyle şeyler...
Şu zararı var diyemem bilgim yok ancak bitki çayları özellikle ödem attırıcılar hamilelikte tehlikelidir ya. Ne amaçla içiyosun ki.Ne gibi zararı var bilginiz varmı
Yağ yakıyor diye içiyorumŞu zararı var diyemem bilgim yok ancak bitki çayları özellikle ödem attırıcılar hamilelikte tehlikelidir ya. Ne amaçla içiyosun ki.
Şu zararı var diyemem bilgim yok ancak bitki çayları özellikle ödem attırıcılar hamilelikte tehlikelidir ya. Ne amaçla içiyosun ki.
Yağ yakıyor diye içiyordumŞu zararı var diyemem bilgim yok ancak bitki çayları özellikle ödem attırıcılar hamilelikte tehlikelidir ya. Ne amaçla içiyosun ki.
Aynen. Zararı varmıdırNeden 3-4 bardak fazla deilmi?
Yağı gene yakarsın be canım hele sağlıcakla gelsin dünyaya bebekYağ yakıyor diye içiyorum
Yağ yakıyor diye içiyordum
Tabiki vardir maydanoz hamilelikte zaten zararli bide 3-4 bardak.herseyin fazlasi zarar.Aynen. Zararı varmıdır
şakamısın arkasadım yaaaYağ yakıyor diye içiyorum
Yağ yakıyor diye içiyordum
Konu eski arkadaşım ama amaç bebeği düşürmek oldugi icin normal ona gore.arkadaşım iyimisin bula bula yağ yakmak için hamilelik döneminimi buldun ki doktorlar hiç bir bitki çayını 1 bardakdan fazla önermiyor