Kızlar şimdi yakından tanıdığım birisinin 6 çocuğu zaten var ama ebeveynler yedincisini de yapmaya çalışıyor ve ne hikmetse olmuyor bu yüzden tüp bebek yapmayı da düşündüler , artı şöyle bir durumda var 6 çocuklarına karşı yetersizler , çocukların bir kısmı yatılı yurtlarda kalıyor evde kalınması istenilmiyor, çocukların bakımı 2-3 yaşına kadar normal ondan sonrası baştan savma , beslenme olarak da düzensizler , ev bu aile nüfusu için küçük, hadi bunları geçtim baba sürekli işle meşgul çocuklarıyla hiç bir ilgisi yok ,annede eşi korkusundan dışarı bile çıkamaz halde ama hastane olsun çocukların okuluyla ilgilenmek olsun her zaman yalnız başına gider hiç bir zaman eşi onunla gelmez , tüm yük ondadır , bence tüp bebeğe bir sınır getirilmeli ,böyle ailelere de çocuk için sadece belli bir kota verilmeli . Bu hikayenin sorumlusu size kim gibi geldi ? Ve ayrılmak istediklerini söylemişlerdi bana gerçekçi gelmedi olan çocuklara oluyor gibi ( hakaret etmeden ve saygılı bir biçimde yorum yapmanızı bekliyordum )