- 24 Ekim 2011
- 562
- 22
- 118
- Konu Sahibi penpetekir
Tüm anne ve bebişlerine selamlar...
Arkadaşlar kızım yaklaşık 7 aylık oldu Allahın izniyle. Allahıma çok şükür çok uysal, sakin ve sevimli bir kızanım var. Gece 10 saat deliksiz uyuyor. Diyceksiniz ki derdin ne be kadın?
Gündüzleri uyku uyuması tam bir işkence. Ne yaparsam yapayım uyuyamıyor. Bu da ona sinir olarak geri dönüyor. Eğer bi şekilde gündüz uykusunu almışsa aksam 21 civarı beşiğine koyuyorum, 3 dakia sonra dalıyor kendisi. Ama gündüz uyumamışsa akşam 19 gibi mızmız da mızmız, beşiğine koyuyorum ve sevip konuşup çıkıyorum odadan ve maalesef 30 dakika gibi ağlayarak uyuyor. Çalışmıyorum, evdeyim. Ne yapabilirim var mı bir öneriniz?![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Arkadaşlar kızım yaklaşık 7 aylık oldu Allahın izniyle. Allahıma çok şükür çok uysal, sakin ve sevimli bir kızanım var. Gece 10 saat deliksiz uyuyor. Diyceksiniz ki derdin ne be kadın?
Gündüzleri uyku uyuması tam bir işkence. Ne yaparsam yapayım uyuyamıyor. Bu da ona sinir olarak geri dönüyor. Eğer bi şekilde gündüz uykusunu almışsa aksam 21 civarı beşiğine koyuyorum, 3 dakia sonra dalıyor kendisi. Ama gündüz uyumamışsa akşam 19 gibi mızmız da mızmız, beşiğine koyuyorum ve sevip konuşup çıkıyorum odadan ve maalesef 30 dakika gibi ağlayarak uyuyor. Çalışmıyorum, evdeyim. Ne yapabilirim var mı bir öneriniz?
![KK36 :36: :36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)