Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 7 aylık kızım minyonmu

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

123a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
82
0
96
Bursa
merhaba arkadaşlar kızım 7.ayını bitirdi 7.600 gr ve 67 cm . doktora göre normal ama çevremdekiler minyon olacak diyorlar. sizce nasıl

bu çevredekiler profesör sanki yaaa herşeyi biliyorlar.Daha bebeğin 7 aylık nerden anlamışlar hemen minyon olacağını.Sen kafana takma canım bebeğin daha 7 aylık henüz ve de 7 aylık bebek 1 metre boyunda olacak değil ya

bebeğin sağlıklı olsun da gerisi boş.benim kızımın kilosu boyu gayet normal çok şükür.iri hantal bir bebek değil narin, görenler anaaa ne kadar miniiikkk demiyolar mı gıcık oluyorum.bebek yani farkındaysan senin kadar olmasınımı bekliyorsun?

ben de seninle aynı durumdayım. bebeğin ufak diyorlar daha neler neler aldırmıyorum artık. ben çok iri değilim ki bebeğim de iri olsun diyorum.

ben de minyon biriyim ve 5 aylık ve üstelik saçları az olan kızım için de çok bilmiş etraf aaa bu kız da minyon olacak ayyy yazııkk saçları da çok seyrek olacak diyor, sanki herkesin çocuğu sırma saçlı selvi boyluymuş gibi aldırmıyorum etrafa, kızım yeter ki sağlıklı olsun, iyi olsun biz onunla çoookkk mutluyuz.

bebeğin ilerde nasıl olacağı daha 7 aydan belli olmaz ki annesi takma kafana ağzı olan konuşuyor.
hem minyon olsa nolur sağlıklı olsun bahtı güzel olsun hayırlı bir evlat olsun boyundan posundan kime ne?

evet canım aynı şeyi banada söylüyolar kızımın saçları az ilerde bunun saçı seyrek olacak diye bende kulak asmamaya çalışıyorum kızım sağlıklı olsun yeter.

benim kızım dahada minik 7.ayı biticek 7 kilo oldumu bilmem en son 6400 boyuda 66-67 civarıı bende çok kızıyorum ama bu ileride nasıl olacağını göstermez niyemi benim ağbimdoğduğunda bundan insan olmaz büyümez bu demişler hepte küçüktü zaten ama askerden bir geldi hepimiz tanıyamadık 2 katı büyümüştü içimizde en iri olanda odur şuandaa.boşver sende takmamaya çalış bende öyle yapıcam

Etraftakiler hep böyle zaten.Şimdiden belli olmaz böyle şeyler.Benim de kızim 7.5 aylık 9 kilo ve 77 cm boyunda.Herkes bu kız iri kıyım olacak diyor ki ben de buna sinir oluyorum.Canım benim arkadaşım 58 cm doğmuş,yani gayet uzun ama şu an 1.58 hep der ki ben sadece 1 metre uzamısım,dalga gecer kendiyle,yani su an uzun ya da kısa olması ilerde nasıl olacagının gostergesi degildir yuzde yuz.ayrıca onemli olan sağlıkli,huzurlu ve mutlu olmaları.

benim kızımda bu hafta 6 ayını bitirecek.kilosu 7 kg boyu da 66 cm.ama maşallah bana göre çok sağlıklı bir bebek.ama içten içe kilosu azmı demeden kendımı alamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…